Wij zijn Jortt, aangenaam

Vanaf de eerste dag af aan willen we met Jortt ontdekken. Ontdekken wat een compleet nieuwe manier van boekhouden kan zijn. Niet gebonden door de erfenis van het traditionele boekhouden. En niet beperkt door de tradities van boekhouders.

Hierdoor kan Jortt zich volledig richten op de toekomst.

We kijken met een frisse blik naar de allernieuwste technologie. Technologie waarvan wij voelen dat deze echt een bijdrage levert aan het gemak en de ervaring van onze gebruikers. En waarvan wij weten dat ze bijdragen aan onze missie: ‘Het volledig automatiseren van jouw boekhouding’.

We focussen op hoe we het boekhouden kunnen transformeren. Zodat het aansluit aan de allerhoogste eisen van de ondernemer van vandaag en morgen.

Onze inspiratie komt vanuit onze jarenlange ervaring als ondernemers, onze passie voor techniek en onze continue en dwangmatige nieuwsgierigheid naar het waarom…

We werken altijd zonder compromissen te sluiten. Of het nu gaat over de automatisering, de baanbrekende mogelijkheden of het sensationele design.

Het resultaat is een van nature verademend product. Een product dat boekhouden simpelweg gaaf maakt. Een product dat je boekhouding automatiseert en het tegelijkertijd completer en betrouwbaarder maakt. Een product met maar een doel: van jouw een succesvollere ondernemer maken.

Bij Jortt noemen we dat: Boekhouden met een Glimlach! Vergeet dus alles wat je weet over boekhouden. Start vandaag nog met Jortt.

Start nu met Jortt Start nu gratis met Jortt

Ons unieke boekhoudprogramma maakt ondernemen makkelijker en leuker

Jortt is veilig

Jortt is veilig. Wij werken over beveiligde internetverbindingen en de data blijft altijd binnen Europese grenzen. Alle data staat dubbel opgeslagen, zodat deze nooit kwijt raakt.

Jortt voldoet aan de wetgeving

Met Jortt voldoet je boekhouding aan de eisen van de Belastingdienst. De Belastingdienst en de KvK accepteren de Ondernemers Gericht Boekhouden methode en alle rapporten uit Jortt.

PSD2 gelicenseerd

Boekhoudprogramma Jortt is PSD2 gelicentieerd door De Nederlandsche Bank (DNB).

Team Jortt: 1.765 microkredieten aan ondernemers in 67 landen

Dreams are universal, opportunities are not.

Ondernemen is het najagen van je dromen. In Nederland is dat een stuk makkelijker dan in andere landen. Daarom ondersteunt Jortt iedere maand weer nieuwe ondernemers in ontwikkelingslanden met een microkrediet via Kiva.org. Want ondernemers zijn het fundament van iedere samenleving.

Landen waarin Jortt ondernemers ondersteund Join team Jortt @Kiva

Contactgegevens

Jortt BV
Transistorstraat 71C
1322 CK Almere
Nederland

(020) 210 10 11

Factuurgegevens

KvK: 64073319
Btw: NL855510444B01
IBAN: NL10BUNQ 2290 2960 82

24/7 - Vraag het Jortt