Ervaar het gemak van Ondernemer Gericht Boekhouden

Wij zijn Jortt, aangenaam

Jortt (sinds 2010) gelooft dat het traditionele boekhouden niet meer van deze tijd is. Dat het niet meer past bij de ondernemer van vandaag. Daarom hebben we het boekhouden opnieuw uitgevonden. Want boekhouden kan en mag anders.

We hebben gekeken hoe ondernemers boekhouden of willen boekhouden. Met die kennis hebben we een nieuw boekhoudprogramma gebouwd. Vol met de allernieuwste technieken die je helpen de administratie te vereenvoudigen en te automatiseren.

Intuïtief leiden we je door je hele boekhouding heen. Van de eerste factuur tot en met de btw-aangifte. Zelfs het jaarrapport wordt automatisch voor je gemaakt. Jortt noemt deze methode Ondernemer Gericht Boekhouden.

Met Jortt voldoe je aan alle wettelijke administratieve eisen, met een minimum aan inspanning en begrijp je altijd hoe je er financieel voor staat.

Vergeet wat je weet van boekhouden. Start vandaag nog met Jortt.

Onze unieke Ondernemer Gericht Boekhouden
methode maakt het ondernemen makkelijker

Jortt is veilig. Wij werken over beveiligde internetverbindingen en de data blijft altijd binnen Europese grenzen. Alle data staat dubbel opgeslagen, zodat deze nooit kwijt raakt.

Jortt voldoet aan de regelgeving. De Belastingdienst en de KvK accepteren de Ondernemers Gericht Boekhouden methode en alle rapporten uit Jortt.

Jortt is als eerste in de branche zelf bezig met een ISO27001 certificaat te krijgen. Dit is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Zo weet jij dat jouw data altijd veilig is.

Team Jortt @ Kiva

Dreams are universal, opportunities are not.

Ondernemen is het najagen van je dromen. In Nederland is dat een stuk makkelijker dan in andere landen. Daarom ondersteunt Jortt iedere maand weer nieuwe ondernemers in ontwikkelingslanden met een microcrediet via Kiva.org. Want ondernemers zijn het fundament van iedere samenleving.

Team Jortt Kiva

Contactgegevens

Jortt BV
Transistorstraat 71C
1322 CK Almere
Nederland

Factuurgegevens

KvK:64073319
Btw:NL855510444B01
IBAN:NL10BUNQ 2290 2960 82
Bel:(020) 210 10 11
van 9 tot 17 uur
24/7 - Vraag het Jortt

Direct beginnen?

Zien is geloven. Begin vandaag nog met Ondernemer Gericht Boekhouden.