Ga ook Boekhouden met een Glimlach!

Wij zijn Jortt, aangenaam

Jortt (sinds 2010) gelooft dat het traditionele boekhouden niet meer van deze tijd is. Dat het niet meer past bij de ondernemer van vandaag. Daarom hebben we het boekhouden opnieuw uitgevonden. Want boekhouden kan en mag anders.

We hebben gekeken hoe ondernemers boekhouden of willen boekhouden. Met die kennis hebben we een nieuw boekhoudprogramma gebouwd. Vol met de allernieuwste technieken die je helpen de administratie te vereenvoudigen en te automatiseren.

Intuïtief leiden we je door je hele boekhouding heen. Van de eerste factuur tot en met de btw-aangifte. Zelfs het jaarrapport wordt automatisch voor je gemaakt. Jortt noemt dat: Boekhouden met een Glimlach!

Met Jortt voldoe je aan alle wettelijke administratieve eisen, met een minimum aan inspanning en begrijp je altijd hoe je er financieel voor staat.

Vergeet wat je weet van boekhouden. Start vandaag nog met Jortt.

Start nu gratis met Jortt

Ons unieke boekhoudprogramma maakt ondernemen makkelijker en leuker

Jortt is veilig. Wij werken over beveiligde internetverbindingen en de data blijft altijd binnen Europese grenzen. Alle data staat dubbel opgeslagen, zodat deze nooit kwijt raakt.

Met Jortt voldoet je boekhouding aan de eisen van de Belastingdienst. De Belastingdienst en de KvK accepteren de Ondernemers Gericht Boekhouden methode en alle rapporten uit Jortt.

Jortt is als eerste in de branche zelf bezig met een ISO27001 certificaat te krijgen. Dit is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Zo weet jij dat jouw data altijd veilig is.

Team Jortt: 654 microkredieten aan ondernemers in 63 landen

Dreams are universal, opportunities are not.

Ondernemen is het najagen van je dromen. In Nederland is dat een stuk makkelijker dan in andere landen. Daarom ondersteunt Jortt iedere maand weer nieuwe ondernemers in ontwikkelingslanden met een microkrediet via Kiva.org. Want ondernemers zijn het fundament van iedere samenleving.

Landen waarin Jortt ondernemers ondersteundJoin team Jortt @Kiva
marker

Contactgegevens

Jortt BV
Transistorstraat 71C
1322 CK Almere
Nederland

(020) 210 10 11

Factuurgegevens

KvK: 64073319
Btw: NL855510444B01
IBAN: NL10BUNQ 2290 2960 82

24/7 - Vraag het Jortt

Jortt winnaar Computable Awards 2017

ICT-leverancier van het Jaar voor het MKB

Het onderscheidende vermogen van het product en de leverancier waren de belangrijkste beoordelingscriteria van de jury. De realtime bankkoppeling met bunq, het zelflerend vermogen en de verregaande robotisering waardoor boekingen achter de schermen automatisch worden verwerkt gaven dan ook de doorslag bij de jury.
Logo Computable Awards 2017

Computable Awards 2017

- WINNAAR -
ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Direct beginnen?

Zien is geloven. Begin vandaag nog met Ondernemer Gericht Boekhouden.

Start nu gratis met Jortt