Boekhouden opnieuw uitgevonden | Jortt sinds 2010

Ga ook Boekhouden met een Glimlach!

Wij zijn Jortt, aangenaam

Jortt (sinds 2010) gelooft dat het traditionele boekhouden niet meer van deze tijd is. Dat het niet meer past bij de ondernemer van vandaag. Daarom hebben we het boekhouden opnieuw uitgevonden. Want boekhouden kan en mag anders.

We hebben gekeken hoe ondernemers boekhouden of willen boekhouden. Met die kennis hebben we een nieuw boekhoudprogramma gebouwd. Vol met de allernieuwste technieken die je helpen de administratie te vereenvoudigen en te automatiseren.

Intuïtief leiden we je door je hele boekhouding heen. Van de eerste factuur tot en met de btw aangifte. Zelfs het jaarrapport wordt automatisch voor je gemaakt. Jortt noemt dat: Boekhouden met een Glimlach!

Met Jortt voldoe je aan alle wettelijke administratieve eisen, met een minimum aan inspanning en begrijp je altijd hoe je er financieel voor staat.

Vergeet wat je weet van boekhouden. Start vandaag nog met Jortt.

Start nu met Jortt Start nu gratis met Jortt

Ons unieke boekhoudprogramma maakt ondernemen makkelijker en leuker

Jortt is veilig. Wij werken over beveiligde internetverbindingen en de data blijft altijd binnen Europese grenzen. Alle data staat dubbel opgeslagen, zodat deze nooit kwijt raakt.

Met Jortt voldoet je boekhouding aan de eisen van de Belastingdienst. De Belastingdienst en de KvK accepteren de Ondernemers Gericht Boekhouden methode en alle rapporten uit Jortt.

Het Jortt datacenter is onder andere gecertificeerd voor ISAE3402 (SOx), PCI DSS Level 1, ISO 9001, ISO 27001 én is door de De Nederlandsche Bank (DNB) goedgekeurd voor het hosten van financiële diensten.

Team Jortt: 1.21 microkredieten aan ondernemers in 66 landen

Dreams are universal, opportunities are not.

Ondernemen is het najagen van je dromen. In Nederland is dat een stuk makkelijker dan in andere landen. Daarom ondersteunt Jortt iedere maand weer nieuwe ondernemers in ontwikkelingslanden met een microkrediet via Kiva.org. Want ondernemers zijn het fundament van iedere samenleving.

Landen waarin Jortt ondernemers ondersteundJoin team Jortt @Kiva
marker

Contactgegevens

Jortt BV
Transistorstraat 71C
1322 CK Almere
Nederland

(020) 210 10 11

Factuurgegevens

KvK: 64073319
Btw: NL855510444B01
IBAN: NL10BUNQ 2290 2960 82

24/7 - Vraag het Jortt

Winnaar Computable Awards

ICT-leverancier van het Jaar 2017 voor het MKB

Computable award winnaar 2017

Het onderscheidende vermogen van het product en de leverancier waren de belangrijkste beoordelingscriteria van de jury. De realtime bankkoppeling met bunq, het zelflerend vermogen en de verregaande robotisering waardoor boekingen achter de schermen automatisch worden verwerkt gaven dan ook de doorslag bij de jury.

2017

WINMAG Pro Editor's Choice 9.1

WINMAG Pro heeft Jortt uitgebreid getest

9.1 score WINMAG Pro

Wij snappen wel dat ondernemend Nederland blij wordt van Jortt, dat het programma belangrijke prijzen wint en zelfs door menigeen de hemel in wordt geprezen. Zij maken de slogan van het bedrijf, ‘Boekhouden met een Glimlach!’ meer dan waar. Het is Jortt gelukt het boekhouden en zelfs de boekhouder te automatiseren.

2018

Computable Awards

ICT-leverancier van het Jaar 2018 voor het MKB

Computable Awards 2018

Boekhoudprogramma Jortt heeft het boekhouden net zo eenvoudig gemaakt als e-mailen. Dat betekent dat iedere ondernemer zelf de boekhouding kan doen met een applicatie die net zo eenvoudig werkt als een e-mailprogramma. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Jortt te nomineren in de categorie Leverancier van het Jaar voor het MKB. Jortt is in 2018 2e geworden in deze categorie.

2018

MKB Proof

Jortt is ‘100% approved’ door de redacties van WINMAG Pro en Baaz.

MKB Proof

Ondernemers slaan met Jortt twee vliegen in één klap. Eén: het bespaart ze bakken met tijd, twee: fouten maken is vrijwel onmogelijk. Jortt werkt heel gerieflijk vanuit de bij- en afschrijvingen van je zakelijke bankrekening. Kortom, Jortt laat je boekhouden met een glimlach!

2018

Direct beginnen?

Zien is geloven. Begin vandaag nog met Boekhouden met een Glimlach.

Probeer nu 30 dagen Probeer nu 30 dagen gratis