Wij zijn Jortt, aangenaam

Vanaf de eerste dag af aan willen we met Jortt ontdekken. Ontdekken wat een compleet nieuwe manier van boekhouden kan zijn. Niet gebonden door de erfenis van het traditionele boekhouden. En niet beperkt door de tradities van boekhouders.

Hierdoor kan Jortt zich volledig richten op de toekomst.

We kijken met een frisse blik naar de allernieuwste technologie. Technologie waarvan wij voelen dat deze echt een bijdrage levert aan het gemak en de ervaring van onze gebruikers. En waarvan wij weten dat ze bijdragen aan onze missie: ‘Het volledig automatiseren van jouw boekhouding’.

We focussen op hoe we het boekhouden kunnen transformeren. Zodat het aansluit aan de allerhoogste eisen van de ondernemer van vandaag en morgen.

Onze inspiratie komt vanuit onze jarenlange ervaring als ondernemers, onze passie voor techniek en onze continue en dwangmatige nieuwsgierigheid naar het waarom…

We werken altijd zonder compromissen te sluiten. Of het nu gaat over de automatisering, de baanbrekende mogelijkheden of het sensationele design.

Het resultaat is een van nature verademend product. Een product dat boekhouden simpelweg gaaf maakt. Een product dat je boekhouding automatiseert en het tegelijkertijd completer en betrouwbaarder maakt. Een product met maar een doel: van jouw een succesvollere ondernemer maken.

Bij Jortt noemen we dat: Boekhouden met een Glimlach! Vergeet dus alles wat je weet over boekhouden. Start vandaag nog met Jortt.

Start nu met Jortt Start nu gratis met Jortt

Boekhoudprogramma Jortt maakt ondernemen makkelijker en leuker

Jortt is veilig

Jortt is veilig. Wij werken over beveiligde internetverbindingen en de data blijft altijd binnen Europese grenzen. Alle data staat dubbel opgeslagen, zodat deze nooit kwijt raakt.

Jortt voldoet aan de wetgeving

Met Jortt voldoet je boekhouding aan de eisen van de Belastingdienst. De Belastingdienst en de KvK accepteren de Ondernemers Gericht Boekhouden methode en alle rapporten uit Jortt.

PSD2 gelicenseerd

Boekhoudprogramma Jortt is PSD2 gelicentieerd door De Nederlandsche Bank (DNB).

Team Jortt: 2.984 microkredieten aan ondernemers in 69 landen

Dreams are universal, opportunities are not.

Ondernemen is het najagen van je dromen. In Nederland is dat een stuk makkelijker dan in andere landen. Daarom ondersteunt Jortt iedere maand weer nieuwe ondernemers in ontwikkelingslanden met een microkrediet via Kiva.org. Want ondernemers zijn het fundament van iedere samenleving.

Landen waarin Jortt ondernemers ondersteund Join team Jortt @Kiva

Contactgegevens

Jortt BV
Transistorstraat 71C
1322 CK Almere
Nederland

(020) 210 10 11

Factuurgegevens

KvK: 64073319
Btw: NL855510444B01
IBAN: NL10BUNQ 2290 2960 82

24/7 - Vraag het Jortt
Jortt op facebook Jortt op linkedin Jortt op twitter

2021 FD Analyse

Ontwikkelingen - 2021 - Facility Management

boekhouden fd analyse

"Als je begint met het Waarom van het boekhouden en niet met de Hoe, ga je heel anders een boekhoudprogramma bouwen. Begin dan ook nog eens bij het eindpunt in je ontwerp, gebruik de allernieuwste techniek en dan heet boekhouden voortaan Jortt’en."

2021

2020 Best Choice boekhoudsoftware

MKB-proof - 2020 - Award special

100% MKB proof

"Dankzij de verregaande automatisering loopt Jortt minimaal 5 jaar voor op de traditionele boekhoudsoftware. Jortt is daarmee een serieuze vervanger voor de menselijke boekhouder."

2020

MKB Best Choice: Software

WINMAG Pro - 2019 - Award special

9.2 score WINMAG Pro

"Een gebruiker van Jortt heeft in gemiddeld 7 minuten per week de complete boekhouding bijgewerkt. Wij testten het boekhoudprogramma, dat gelijk opvalt met zijn gemakkelijke interface en een ingebouwde geautomatiseerde boekhouder. Een programma dat duidelijk een verademing is voor ondernemers."

2019

Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

De NOAB heeft de visie van Jortt uitgebreid beschreven in het vakblad Activa

9.2 score WINMAG Pro

'Het einde van de boekhouder' beschrijft de visie van Jortt over het de rol van de boekhouder in de komende jaren. Waarbij de automatisering van de boekhouder zorgt dat de boekhouding sneller, goedkoper en vooral beter wordt.

2019

WINMAG Pro Editor's Choice 9.2

WINMAG Pro heeft Jortt uitgebreid getest

9.2 score WINMAG Pro

"Het boekhouden volledig te automatiseren’, luidt Jortt’s missie. Het programma ambieert een systeem te zijn waarin banktransacties aan de voorkant worden ingelezen, waarna de jaarrekening er aan de achterkant uitkomt - zonder menselijke handeling, maar gedaan door een geautomatiseerde boekhouder. Deze unieke werkwijze maakt boekhouden met Jortt kinderlijk eenvoudig."

2019

MKB Proof

Jortt is ‘100% approved’ door de redacties van WINMAG Pro en Baaz.

MKB Proof

"Ondernemers slaan met Jortt twee vliegen in één klap. Eén: het bespaart ze bakken met tijd, twee: fouten maken is vrijwel onmogelijk. Jortt werkt heel gerieflijk vanuit de bij- en afschrijvingen van je zakelijke bankrekening. Kortom, Jortt laat je boekhouden met een glimlach!"

2018

WINMAG Pro Editor's Choice 9.1

WINMAG Pro heeft Jortt uitgebreid getest

9.1 score WINMAG Pro

"Wij snappen wel dat ondernemend Nederland blij wordt van Jortt, dat het programma belangrijke prijzen wint en zelfs door menigeen de hemel in wordt geprezen. Zij maken de slogan van het bedrijf, ‘Boekhouden met een Glimlach!’ meer dan waar. Het is Jortt gelukt het boekhouden en zelfs de boekhouder te automatiseren."

2018

Winnaar Computable Awards

ICT-leverancier van het Jaar 2017 voor het MKB

Computable award winnaar 2017

"Het onderscheidende vermogen van het product en de leverancier waren de belangrijkste beoordelingscriteria van de jury. De realtime bankkoppeling met bunq, het zelflerend vermogen en de verregaande robotisering waardoor boekingen achter de schermen automatisch worden verwerkt gaven dan ook de doorslag bij de jury."

2017

Direct beginnen?

Zien is geloven. Begin vandaag nog met Boekhouden met een Glimlach.

Gratis uitproberen