PERS

Pers Contact

Jortt BV | Transistorstraat 71C | 1322 CK Almere
Contact: Hilco de Roo | (020) 210 10 11

Download Logo

Jortt logo SVG
Jortt logo line PNG | Jortt logo Wit PNG | Jortt logo fill PNG
Jortt logo line CMYK EPS | Jortt logo fill CMYK EPS

Over Jortt

Jortt -Boekhouden met een Glimlach!- biedt ondernemers een unieke methode waarmee zij eenvoudig, snel en efficiënt hun administratie kunnen verwerken. Compleet financieel inzicht, in begrijpelijke taal. Gemaakt door ondernemers, voor ondernemers. Meer informatie over Jortt vind je op de website.

Persberichten

Introduceert van een revolutionaire DGA salarisadministratie

Jortt introduceert een revolutionaire DGA salarisadministratie.

Amsterdam/ Almere, Nederland – Jortt, het innovatieve boekhoudprogramma, kondigt met trots de lancering aan van een nieuwe functie: een geïntegreerde DGA salarisadministratie. Deze nieuwe feature is speciaal ontworpen voor alle Directeur-Grootaandeelhouders (DGA's) in Nederland, met een specifieke focus op holdingbedrijven.

Lees verder…
Boekhoudprogramma Jortt introduceert Jortt ZZP

Jortt.shop primeur met AI integratie voor webshops.

Almere, 04 mei 2023 - Jortt.shop BV heeft een primeur met de integratie van Artificial Intelligence (AI) in hun webshop software. Hiermee bieden zij ondernemers met een webshop een unieke oplossing om de Google ranking te verbeteren en hun verkoop te verhogen.

Lees verder…
Boekhoudprogramma Jortt introduceert Jortt ZZP

Jortt introduceert het Jortt Open Banking Platform

Jortt, bekend om haar innovatieve boekhoudprogramma en e-commerce platform jortt.shop, is trots om haar nieuwste aanbod aan de markt te presenteren: Jortt Open Banking. Dit nieuwe platform is ontworpen om een betrouwbare en efficiënte koppeling te bieden tussen het boekhoudprogramma Jortt en alle Nederlandse banken.

Lees verder…
Boekhoudprogramma Jortt introduceert Jortt ZZP

Jortt breidt uit met e-commerce platform jortt.shop.

Een webshop beginnen is niet zo moeilijk. Daar zijn aanbieders genoeg voor. Maar dan begint het pas. Hoe zorg je dat je betaalt krijgt en het parket verzonden wordt? En hoe verwerk je dat allemaal in de boekhouding? Nog los van alle juridische documenten waar je aan moet denken. Herroepingsrecht, Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement… Voldoende drempels om menig ondernemer te doen stranden, nog voor de eerste verkoop is geweest.

Lees verder…
Boekhoudprogramma Jortt introduceert Jortt ZZP

Boekhoudprogramma Jortt introduceert Jortt ZZP

Boekhouden is ook voor zzp’ers verplicht, Jortt maakt het je gemakkelijk Jortt Boekhoudprogramma is bij veel ondernemers al een goede bekende. Dankzij dit programma is een ondernemer maar weinig tijd kwijt aan zijn boekhouding en hoeft hij geen of nauwelijks geld aan de boekhouder uit te geven. Jortt introduceert nu ook voor zzp’ers deze mogelijkheden: de dienst Jortt ZZP. Voor een uiterst vriendelijk tarief kunnen zij nu ook profiteren van het gemak van Jortts boekhoudprogramma.

Lees verder…
urenregistratie gratis bij Jortt

Jortt introduceert gratis tool Urenregisratie en Projecten

Uren bijhouden wordt nu gewoon leuk om te doen Als je werkt voor verschillende opdrachtgevers, is het als zzp’er belangrijk om je gewerkte uren nauwkeurig bij te houden. Op basis daarvan factureer je immers. Uren bijhouden op een kladje naast je computer, in een Word- of een Exceldocument? Er is nu een veel handigere manier: De Jortt Uren en Projecten tool.

Lees verder…
Boekhouder en administrateur worden coach

100e kantoor voor boekhoudersportaal van Jortt

Boekhouder en administrateur worden coach en groeien hard Het boekhoudersportaal van Jortt bv heeft zijn 100e boekhoudkantoor mogen verwelkomen! Dat is een bijzonder feit: niet alleen kleine ondernemers profiteren van het geautomatiseerde boekhoudprogramma van Jortt, maar ook boekhouders zelf, voor hun klanten. Dankzij een speciaal portaal op Jortt.nl is het bijhouden van de boekhouding voor klanten gemakkelijker dan ooit. Vrijwel alles gaat automatisch. De boekhoud- en administratiekantoren die al bij Jortt zijn aangesloten, groeien als kool. Logisch: doordat menselijk handelen nauwelijks meer nodig is voor iedere klant apart, kan een kantoor meer administraties beheren en afhandelen. Boekhouden is verleden tijd, de software aansturen - heel gemakkelijk overigens - is het nieuwe ‘beheren van administraties’.

Lees verder…
Samenwerking tussen Jortt en APIcenter

Samenwerking tussen Jortt en APIcenter

Jortt integreert met meer dan 50 apps Jortt bv en APIcenter.io zijn met ingang van vandaag een samenwerking aangegaan, waarvan iedereen kan profiteren die met het boekhoudprogramma van Jortt werkt. Je kunt vanuit je Jortt-account meer dan 50 apps aan het systeem koppelen. Ruime keus voor iedereen, want je pikt er natuurlijk alleen die apps uit die voor jouw bedrijf een waardevolle toevoeging zijn.

Lees verder…
‘Labels’ het ultieme inzicht in de boekhouding

Labels, ultiem inzicht in de boekhouding

Pimeur: Boekhoudprogramma Jortt voegt labels toe aan de boekhouding Boekhouden is een klus waar geen enkele ondernemer op zit te wachten. Toch moet iedereen er elk jaar weer aan geloven. Een grote cijferbrij, keurig op een rijtje, waar de belastingdienst tevreden over is. Maar hoe duidelijk is die boekhouding voor de ondernemer zelf, wat zijn precies de kosten en opbrengsten voor welk project? Wij stellen je voor: ‘Labels’.

Lees verder…
Jortt introduceert nieuwe boekhoudersportaal

Jortt introduceert nieuwe boekhoudersportaal

Eén op 500, de nieuwe standaard Boekhoudprogramma Jortt introduceert haar nieuwe boekhoudersportaal. Het Jortt boekhoudersportaal is een online tool waarmee boekhouders van administratiekantoren sneller, goedkoper, maar vooral beter de boekhouding van ondernemers kunnen doen. Het boekhoudersportaal is volledig geïntegreerd in het boekhoudprogramma. Nieuw in Jortt is dat boekhouders een takenlijst krijgen en deze taken kunnen verwerken zonder te hoeven wisselen tussen administraties van de klant. Er wordt dus taakgericht gewerkt en niet meer per administratie. De mutaties worden hierbij geautomatiseerd voor de toekomst, zodat de boekhoudbot voortaan soortgelijke mutaties automatisch verwerkt. Boekhoudingen kunnen hierdoor tot 99% worden geautomatiseerd. Dankzij al deze innovaties wordt het mogelijk met één boekhouder 500 administraties bij te houden. Dat is factor tien van wat er in de markt gebruikelijk is.

Lees verder…
boekhoudprogramma Jortt PSD2

DNB verleent boekhoudprogramma Jortt PSD2 vergunning

De Nederlandsche Bank (DNB) heeft Jortt bv per 18 mei 2020 een PSD2 vergunning verleend. Jortt bv is ontwikkelaar van boekhoudsoftware. Met het verkrijgen van de PSD2 licentie zet Jortt weer een belangrijke stap in haar missie om het boekhouden volledig te automatiseren. Dankzij deze vergunning kan Jortt nu voor haar gebruikers de banktransacties realtime inlezen. Deze banktransacties dienen als basis voor de boekhouding en worden grotendeels verwerkt door de geautomatiseerde boekhouder in Jortt, zonder dat de gebruiker hier iets voor hoeft te doen.

Lees verder…
robot boekhouding

Record - Boekhouding van een jaar in 5 minuten verwerkt

Het moment dat robots sneller en beter kunnen boekhouden dan mensen is gekomen. De Boekhoudbot, de gerobotiseerde boekhouder van Jortt, heeft bewezen de volledige boekhouding van een bv voor een heel jaar in 5 minuten te kunnen verwerken. De enige invoer hiervoor zijn de banktransacties van een bedrijf over de periode van een jaar. De demonstratie hiervan was op 18 september gegeven op de ICT Accountancy Dag in Hoevelaken voor een publiek van ruim 60 boekhouders en accountants.

Lees verder…
jaarrekening automatisch maken

Robot heeft de rol van boekhouder overgenomen

Boekhoudprogramma Jortt heeft de boekhouder gerobotiseerd. In de nieuwste release van Jortt zit ‘de Boekhoudbot’. ‘De Boekhoudbot’ is een slimme computer die zorgt dat de boekhouding zonder menselijke handelingen wordt verwerkt. Oftewel: de gerobotiseerde boekhouder. Deze robot kan nu autonoom gemiddeld 50% van alle boekingen verwerken. Omdat ‘de Boekhoudbot’ ook de btw-berekening maakt, het jaar afsluit en de jaarrekening opstelt, is een gemiddelde boekhouding met Jortt voor minimaal 80% volledig gerobotiseerd.

Lees verder…
jaarrekening automatisch maken

Nooit meer betalen voor een jaarrekening

Almere - De jaarrekening; het stokpaardje van boekhouders en accountants, maar voor ondernemers een jaarlijks terugkerende en kostbare ergernis. De jaarrekening kost veel geld, levert altijd verouderde informatie en is vaak onbegrijpelijk voor de ondernemer. Aan deze ergernis heeft boekhoudprogramma Jortt nu definitief een einde gemaakt. Als eerste boekhoudprogramma maakt Jortt vanaf nu automatisch de jaarrekening. Binnen enkele seconden, op ieder gewenst moment, op basis van realtime informatie en zonder kosten. Oftewel; een besparing van heel veel ergernis en zomaar € 1.000 per jaar per onderneming.

Lees verder…
automatisch-incasseren

Boekhoudprogramma Jortt introduceert meest geavanceerde automatische incassosysteem

Almere - Januari. Jortt, het boekhoudprogramma dat ondernemers laat boekhouden met een Glimlach!, introduceert het meest geavanceerde automatische incassoproces van Nederland. Automatisch incasseren is een extra dienst boven op het boekhoudprogramma Jortt ZZP en Jortt MKB. Hiermee maakt Jortt automatisch incasseren nu voor alle ondernemers toegankelijk. Ondernemers hebben met Jortt geen complexe overeenkomsten met hun bank nodig. Daarnaast is het automatische incassoproces volledig geautomatiseerd. Van het verkrijgen van een e-mandate, tot en met het uitvoeren van de incasso. Zelfs een tweede of een derde incassopoging gebeurt automatisch, zonder ook maar een menselijke handeling.

Lees verder…
Boekhouden zonder handen

Boekhouden zonder handen bestaat nu echt

Almere - 25 juni 2018. Boekhoudprogramma Jortt heeft als eerste 'boekhouden zonder handen' daadwerkelijk gerealiseerd. Naast dat verkoopfacturen al automatisch worden geboekt, boekt Jortt vanaf nu zelf een groot aantal kosten. Realtime, zonder dat de klant ook maar iets hoeft te doen. Altijd in de juiste categorie én met de btw correct verwerkt. En dat is een primeur van Jortt. Dat levert ondernemers een besparing op in tijd en geld. Belangrijker nog, het zorgt voor een betrouwbare boekhouding. Een boekhouding die beter, consistenter en accurater is dan mensen het zelf kunnen doen.

Lees verder…
Boekhoudprogramma Jortt maakt boekhouden even eenvoudig als e-mailen

Boekhoudprogramma Jortt maakt boekhouden even eenvoudig als e-mailen

Boekhoudprogramma Jortt heeft de grootste verandering in het boekhouden doorgevoerd sinds de invoering van de computer: Jortt heeft het boekhouden net zo eenvoudig gemaakt als e-mailen. En nee, dat betekent niet dat de boekhouding via de e-mail 'over de schutting naar de boekhouder wordt gegooid'. Dat betekent dat boekhouden daadwerkelijk zo eenvoudig is gemaakt, dat iedere ondernemer zelf de boekhouding kan doen met een applicatie die net zo eenvoudig werkt als een e-mailprogramma. Waarbij je niet gaat boekhouden, maar aangeeft wat er is gebeurd. En waarbij de geavanceerde software achter de schermen daarna automatisch realtime de boekhouding verwerkt.

Lees verder…
Boekhoudprogramma Jortt wint award

Boekhoudprogramma Jortt wint de belangrijkste ICT-prijs van Nederland

Tijdens een spectaculaire awardshow in het Beatrix Theater in Utrecht zijn op 31 oktober de winnaars bekendgemaakt van de Computable Awards 2017. Als ICT-leverancier van het Jaar voor het MKB is Jortt de winnaar. Jortt neemt hierbij het stokje over van TU Delft/Envision (winnaar van 2016) en Exact (winnaar van 2015).

Lees verder…
Jortt Inbox

Boekhoudprogramma Jortt introduceert de automatische KvK jaarrekening

Boekhoudprogramma Jortt - het innovatieve boekhoudprogramma voor ondernemers - levert als eerste boekhoudprogramma een automatisch gegenereerd KvK jaarrapport. Sinds dit jaar moet het jaarrapport digitaal worden aangeleverd en de KvK heeft daarvoor een standaard gemaakt. En wat standaard is, kan Jortt automatiseren. Een automatisch jaarrapport heeft voor ondernemers veel voordelen. Natuurlijk bespaart het zomaar € 500 tot € 1500 per jaar in vergelijking met een jaarrapport dat handmatig door een boekhouder is gemaakt. Daarnaast kan de ondernemer op ieder moment een tussentijdse rapportage uitdraaien voor bijvoorbeeld een financieringsaanvraag bij de bank. Als laatste, laat het automatisch gegenereerde rapport in kerncijfers zien hoe het met een onderneming gaat en hoeft een vaak veel te wollig geschreven boekwerk niet te worden doorgenomen.

Lees verder…
Jortt Inbox

Factuurprogramma Jortt Starter breidt uit met offerteprogramma

Jortt breidt haar gratis online factuurprogramma uit met een geavanceerd offerteprogramma. Jortt gebruikers kunnen daarmee eenvoudig professionele offertes maken, voorzien van hun eigen logo. Omdat het offerteprogramma online werkt, kunnen gebruikers zelfs direct bij de klant de offerte maken. Het Jortt offerteprogramma is onderdeel van Jortt Starter en is, zoals de naam al aangeeft, altijd en onbeperkt gratis.

Lees verder…
Jortt Inbox

Boekhoudprogramma Jortt breidt uit met innovatieve inbox

Jortt - innovator in online boekhouden - introduceert een innovatieve manier voor ondernemers om de boekhouding te vereenvoudigen: de Jortt Inbox. Met de Jortt Inbox kunnen ondernemers inkomende facturen in het online boekhoudprogramma verzamelen, waarna deze snel en effectief worden geboekt.

Lees verder…
Jortt iPhone app

Boekhoudprogramma Jortt biedt betalen via QR-code

Jortt - innovator in online boekhouden - ondersteunt sinds vandaag het betalen met een QR-code. Deze betaalmethode is een initiatief van de ING en maakt het sinds vorige week mogelijk om eenvoudig geld over te maken. Daarvoor hoeft de klant alleen een QR-code in te lezen met de ING app. Jortt zet deze QR-code standaard op iedere factuur. Betalingen via de QR-code worden automatisch verwerkt in boekhoudprogramma Jortt.

Lees verder…
Jortt iPhone app

Boekhoudprogramma Jortt automatiseert het boekhouden voor 80%

Jortt - innovator in online boekhouden - introduceert Machine Learning in het online boekhoudprogramma Jortt MKB. Machine Learning is een techniek waardoor computers zelf slimme verbanden leggen. Hierdoor wordt de administratie binnen het boekhoudprogramma Jortt direct na het inlezen van het digitale bankafschrift volledig automatisch geboekt. Jortt Machine Learning levert een enorme tijdsbesparing op, voorkomt menselijke fouten en maakt het boekhouden zo eenvoudig dat iedere ondernemer zelf kan boekhouden.

Lees verder…
Jortt iPhone app

Boekhouden stuk eenvoudiger dankzij de Jortt iPhone app

Jortt - innovator in online boekhouden en online factureren - heeft het boekhouden eenvoudiger gemaakt. Ondernemers kunnen dankzij de gratis Jortt iPhone app razendsnel boekhouden met de mobiele telefoon. Bijkomend voordeel van het gebruik van de iPhone app is dat bonnetjes nooit meer kwijtraken en de administratie altijd bij is.

Lees verder…
boekhouder

Online boekhoudprogramma Jortt wordt omarmd door administratiekantoren

Online boekhoudprogramma Jortt wordt steeds meer gebruikt door administratiekantoren. De unieke ondernemersvriendelijke boekhoudmethode Ondernemer Gericht Boekhouden slaat aan bij de klanten van de administratiekantoren. Ondernemers kunnen zeer eenvoudig zelf het overgrote deel van de administratie doen. Van de eerste factuur tot en met de btw-aangifte. Boekhoudkantoren kunnen dankzij een eigen portal met alle klanten meekijken en bijsturen waar het nodig is. De administratiekantoren nemen daarbij de waardevolle rol aan van controleur en adviseur.

Lees verder…
virtuele boekhouder

Automatisch boekhouden met virtuele boekhouder in boekhoudprogramma

Jortt - grondlegger van het nieuwe boekhouden - introduceert de 'virtuele boekhouder' in het online boekhoudprogramma Jortt ZZP. De ‘virtuele boekhouder’ is een innovatieve softwareontwikkeling waarbij complexe administratieve handelingen, die vaak handmatig door een boekhouder worden gedaan, automatisch worden verwerkt. Het doel van de ‘virtuele boekhouder’ is de administratie voor iedere ondernemer zo eenvoudig te maken dat zij deze zelf kunnen voeren. Van de eerste factuur tot de jaaropgave.

Lees verder…
online factuur maken met Jortt

60% van de zzp'ers stuurt de factuur digitaal

Jortt - innovator in online factureren en online boekhouden - heeft onderzoek gedaan naar het gebruik van digitale facturen bij zzp'ers. Uit de cijfers van september 2015 blijkt dat bijna 60% van alle zzp'ers de factuur digitaal (in pdf) verstuurt. Eind 2013 was dit nog volgens het CBS iets meer dan 25%. Een behoorlijke groei, die aangeeft dat de digitale factuur eindelijk is ingeburgerd. Voor het opmaken van de facturen worden nog vaak de programma's Word en Excel gebruikt. Daarnaast worden de facturen opgemaakt in boekhoudprogramma's of in speciale online factuurprogramma's.

Lees verder…
boekhoudprogramma btw-aangifte

Traditioneel boekhoudprogramma niet geschikt voor zzp’ers

Jortt - innovator in online factureren en online boekhouden - biedt nu een oplossing voor de grote stroom van 'nieuwe ondernemers'. Onder deze nieuwe ondernemers wordt de grote groep ondernemers verstaan die niet altijd als droom heeft gehad een onderneming te beginnen, maar het door omstandigheden zijn geworden. Denk bijvoorbeeld aan de pakketbezorger die gisteren in loondienst was en vandaag zzp'er is. Maar ook bouwvakkers, zorgverleners, specialisten in de ICT of mensen die het 9 tot 5 leven zat zijn en hun droom gaan najagen.

Lees verder…
Online Factuur

Factuur sneller betaald? Pepermuntje erbij!

Jortt - innovator in online factureren en online boekhouden - heeft onderzoek gedaan om te ontdekken hoe bedrijven hun facturen sneller betaald krijgen. In dit onderzoek is specifiek gekeken naar het deel van de facturen die per post worden verstuurd. De uitkomst is opmerkelijk: stop een pepermuntje bij de factuur en de factuur wordt gemiddeld 8 dagen sneller betaald!

Lees verder…
Online Boekhouden Revolutie

De grootste revolutie in het boekhouden sinds 1495.

Online boekhoudprogramma Jortt introduceert de nieuwe boekhoudmethode Jortt - Ondernemer Gericht Boekhouden™ en rekent daarmee af met de traditionele boekhoudmethode. Het is een compleet nieuwe kijk op het boekhouden. Waarbij is onderzocht hoe ondernemers van nu werken en waarbij de allernieuwste technieken zijn toegepast. Het resultaat: een compleet nieuwe boekhoudmethode. Het is eenvoudiger, sneller en het geeft vooral meer inzicht in de daadwerkelijke situatie van een bedrijf.

Lees verder…
Gratis online facturen

Jortt introduceert gratis online factuurprogramma

Online boekhoudprogramma Jortt introduceert een gratis online factuurprogramma: 'Jortt Starter'. Met deze dienst kunnen zelfstandig ondernemers, zzp’ers, zp’ers en kleine bedrijven snel en eenvoudig hun professionele facturen opstellen en versturen. De facturen zijn voorzien van het logo van het bedrijf, worden in kleur opgemaakt en voldoen aan alle juridische eisen. De dienst is volledig online. Nadat de factuur is verstuurd, wordt de betaaltermijn gecontroleerd door Jortt. Wordt een factuur niet op tijd betaald? Dan krijgt de gebruiker een notificatie via e-mail. Met één druk op de knop kan een herinnering worden verstuurd. Of als het moet, kan direct een incassotraject worden opgestart.

Lees verder…
Ouderwetse boekhouden met grootboek

Ondernemer Gericht Boekhouden rekent af met het ouderwetse boekhouden

De onlineboekhouddienst Jortt maakt de boekhouding begrijpelijk en inzichtelijk voor ondernemers, dankzij de methode Ondernemer Gericht Boekhouden. Deze methode rekent af met de middeleeuwse en ingewikkelde dubbel boekhoudmethode, maar gaat uit van praktische zaken als verstuurde facturen en de bankafschriften.

Lees verder…

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.