PERS

100e kantoor voor boekhoudersportaal van Jortt

Boekhouder en administrateur worden coach

Boekhouder en administrateur worden coach en groeien hard

Het boekhoudersportaal van Jortt bv heeft zijn 100e boekhoudkantoor mogen verwelkomen! Dat is een bijzonder feit: niet alleen kleine ondernemers profiteren van het geautomatiseerde boekhoudprogramma van Jortt, maar ook boekhouders zelf, voor hun klanten. Dankzij een speciaal portaal op Jortt.nl is het bijhouden van de boekhouding voor klanten gemakkelijker dan ooit. Vrijwel alles gaat automatisch.

De boekhoud- en administratiekantoren die al bij Jortt zijn aangesloten, groeien als kool. Logisch: doordat menselijk handelen nauwelijks meer nodig is voor iedere klant apart, kan een kantoor meer administraties beheren en afhandelen. Boekhouden is verleden tijd, de software aansturen - heel gemakkelijk overigens - is het nieuwe ‘beheren van administraties’.

Samen in één account

Als een klant bij een kantoor zit dat gebruik maakt van het portaal van Jortt, kan zowel de klant als zijn boekhouder in één account werken. Daardoor heeft de klant van de boekhouder altijd overzicht en kan de boekhouder hem tijdig adviseren als dat nodig is. De boekhouder kan aangeven welke taken de klant moet doen. In zijn ‘workflowmanager’ ziet hij welke taken hij zelf moet doen voor die klant. Via zijn workflowmanager ziet hij alle openstaande taken voor alle klanten die aan het portaal zijn gekoppeld. Hij hoeft niet van van het ene account naar een ander te switchen, alles staat keurig in dat ene overzicht. En de klant van het kantoor ziet in zijn eigen administratie wat er van hem wordt verwacht.

Ook het onderhouden van contacten is via het boekhoudersportaal van Jortt heel eenvoudig. Er is een chatfunctie, en een mogelijkheid voor klant en boekhouder om bij een bepaalde boeking een notitie te plaatsen. Heen en weer bellen, en dingen door iemand laten uitzoeken is daarmee overbodig. Het opstellen van een jaarrekening, de btw-aangifte, de winst-en-verliesrekening. Met één simpele druk op de knop is dat zo gebeurd. Voor boekhoud- en administratiekantoren betekent dat heel veel tijdwinst.

Alle software in één portaal

Alle software die nodig is voor het voeren van een administratie van een bedrijf, is in het portaal verwerkt. Aparte software voor bijvoorbeeld facturen of de jaarrekening is niet meer nodig. Jortt levert alles op een presenteerblaadje aan. En de boekhoudbot controleert en ondersteunt de boekhouder of administrateur. Elk aangesloten boekhoudkantoor profiteert van het portaal: de saaie klusjes zijn verleden tijd, het aansturen en automatiseren van de boekhouding van klanten de nieuwe uitdaging. Er is genoeg tijd over om klanten te coachen en om nieuwe klanten te werven.

Ontdek het hier

Wie wil ontdekken wat het boekhoudersportaal van Jortt te bieden heeft aan een boekhoud- of administratiekantoor kan hier een kijkje nemen: Jortt boekhoudersportaal

En nog even dit: elk kantoor dat werkt met het boekhoudersportaal staat als zodanig geregistreerd in de lijst Jortt boekhouders op de website van Jortt.

Over Jortt

Jortt is een softwarebedrijf dat de boekhouding voor kleine bedrijven automatiseert. Onze doelgroep zijn de 1,5 miljoen kleine bedrijven in Nederland. Jortt automatiseert het overgrote deel van de boekhouding en maakt van het boekhouden een positieve, zelfs opwindende ervaring voor gebruikers. Hierdoor wordt boekhouden goedkoper, neemt minder tijd in beslag en wordt beter gedaan dan wanneer mensen de boekhouding doen. Complexe boekhoudkundige zaken zoals de btw-aangifte, het opstellen van de winst-en-verliesrekening, het opstellen van de jaarrekening, het doen van de jaarafsluiting en de rapporten voor de inkomstenbelasting of vpb-aangifte zijn volledig geautomatiseerd in Jortt. Mede hierdoor heeft Jortt de Computable Award 'Beste ICT-leverancier voor het MKB' gewonnen. Jortt wordt gebruikt voor meer dan 60.000 administraties. Voor meer informatie over Jortt, ga naar www.jortt.nl.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.