PERS

Jortt.shop primeur met AI integratie voor webshops.

Hogere Google ranking én meer verkoop

Boekhoudprogramma Jortt introduceert Jortt ZZP

Almere, 04 mei 2023 - Jortt.shop BV heeft een primeur met de integratie van Artificial Intelligence (AI) in hun webshop software. Hiermee bieden zij ondernemers met een webshop een unieke oplossing om de Google ranking te verbeteren en hun verkoop te verhogen.

Unieke tekst voor betere ranking

Het is bekend dat unieke tekst op een website een belangrijke factor is voor een goede Google ranking. Met de AI integratie van jortt.shop kunnen ondernemers nu eenvoudig en snel unieke productteksten genereren. De geteste artikelen staan allemaal binnen 7 dagen in de organische top 10 van Google. Dit betekent dat de producten in de webshop beter vindbaar zijn en daarmee meer klanten trekt.

Mooie en duidelijke weergave

Naast het feit dat de AI integratie zorgt voor betere vindbaarheid, biedt het ook nog een ander voordeel. De teksten worden namelijk opgemaakt in geformatteerde HTML en worden daardoor mooi en duidelijk weergegeven in de webshop. Hierdoor wordt de productpresentatie naar een hoger niveau getild en zal de klant eerder geneigd zijn tot aankoop over te gaan.

Wereldprimeur bij Jortt.shop

De AI integratie van Jortt.shop is een wereldprimeur en zorgt ervoor dat ondernemers met een webshop een voorsprong hebben op hun concurrenten. Het is een innovatieve oplossing die het leven van ondernemers makkelijker maakt en hun webshop naar een hoger niveau tilt.

Co-founder Hilco de Roo trots op primeur

Hilco de Roo, co-founder van jortt.shop, is trots op de primeur en het feit dat zijn bedrijf voorop loopt in de ontwikkeling van webshop software. "We hebben hard gewerkt aan deze AI integratie en zijn ervan overtuigd dat het ondernemers met een webshop enorm gaat helpen. Het is een innovatieve oplossing die het verschil maakt in de online verkoop."

Over jortt.shop

Jortt.shop is een innovatief e-commerce platform dat naadloos integreert met het populaire boekhoudprogramma Jortt. Hierdoor kunnen ondernemers niet alleen een professionele webshop opzetten, maar ook hun boekhouding efficiënt bijhouden. Jortt.shop biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor het starten en beheren van een succesvolle online winkel. Zie voor meer informatie over de webshop jortt.shop.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.