PERS

Jortt breidt uit met e-commerce platform jortt.shop.

Boekhoudprogramma Jortt introduceert Jortt ZZP

Een webshop beginnen is niet zo moeilijk. Daar zijn aanbieders genoeg voor. Maar dan begint het pas. Hoe zorg je dat je betaalt krijgt en het parket verzonden wordt? En hoe verwerk je dat allemaal in de boekhouding? Nog los van alle juridische documenten waar je aan moet denken. Herroepingsrecht, Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement… Voldoende drempels om menig ondernemer te doen stranden, nog voor de eerste verkoop is geweest.

Up-and-running in 5 minuten

Jortt, bekend van het boekhoudprogramma voor ondernemers, breidt nu haar diensten daarom uit het het jortt.shop e-commerce platform. Plat vertaald: een webshop voor de Nederlandse markt, dit in 5 minuten up-and-running is. Inclusief alles. De shop, alle juridische documenten, de ontvangst van iDeal betalingen en het verzenden van pakketten.

Klik-en-klaar, alles-in-een

Hilco de Roo, commercieel directeur bij Jortt: “Bij Jortt helpt onze support desk veel ondernemers met een webshop. Daar hebben we geleerd hoe moeilijk het is om een webshop van voor tot achter op te zetten. Bij Jortt zijn we gek op automatiseren. Dus hebben we de handschoen opgepakt om het zelf beter te doen. Dat is jortt.shop geworden. We hebben alles wat je nodig hebt voor een webshop geïntegreerd in één. Met een paar klikken ben je echt klaar om te verkopen.

De jortt.shop maakt dit mogelijk doordat we de 80% die voor iedereen gelijk is, als standaard hebben genomen. En dan wordt alles ineens eenvoudig. Voor de betalingen hebben we een samenwerking met Mollie, voor de verzendingen met PostNL en DHL. Door met deze bedrijven samen te werken, bieden we vertrouwen, gemak en kwaliteit. De variabelen binnen de webshop zet je aan, uit of geeft je een waarde voor op. Gratis verzenden vanaf € x? Ja, of nee, vul de waarde zelf maar in.

Voor de boekhouding gebruiken we de boekhoud- en factuur functies van Jortt. De boekhouding is dus ook gelijk verwerkt. Zover dat zelfs de retouren hierin automatisch worden verwerkt.”

Het risico ligt bij jortt.shop

Voor de jortt.shop worden geen maandelijkse kosten gerekend, maar een kleine fee per verkoop. Dit zorgt volgens De Roo dat de verantwoordelijkheid van het succes bij jortt.shop komt te liggen. Wordt er niets verkocht, dan verdient jortt.shop niets. De fee is ongeveer eenderde van wat een Bol.com, Etsy of Amazon rekent. Alles nu is gericht op groei. Want hoe meer jortt.shops er zijn, hoe beter de Google ranking wordt, hoe beter de producten en diensten gevonden worden en hoe meer er verkocht wordt. Van iedere jortt.shop die erbij komt, worden alle andere jortt.shops beter.

Meer informatie over jortt.shop vindt je hier: Webshop Jortt

Over Jortt

Jortt is een softwarebedrijf dat de boekhouding en e-Commerce voor kleine bedrijven automatiseert. De doelgroep is de 1,5 miljoen kleine bedrijven in Nederland. Jortt automatiseert het overgrote deel van de boekhouding en maakt van het boekhouden een positieve, zelfs enerverende ervaring voor gebruikers. Hierdoor wordt boekhouden goedkoper, neemt minder tijd in beslag en wordt beter gedaan dan wanneer mensen de boekhouding doen. Complexe boekhoudkundige zaken zoals de btw-aangifte, het opstellen van de winst-en-verliesrekening, het opstellen van de jaarrekening, het doen van de jaarafsluiting en de rapporten voor de inkomstenbelasting of vpb-aangifte zijn volledig geautomatiseerd in Jortt. Mede hierdoor heeft Jortt de Computable Award 'Beste ICT-leverancier voor het MKB' gewonnen. Jortt wordt gebruikt voor meer dan 70.000 administraties. Voor meer informatie over Jortt, ga naar www.jortt.nl.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.