PERS

Jortt introduceert gratis online factuurprogramma

Eenvoudig professionele facturen sturen met Jortt Starter

Gratis online facturen

Online boekhoudprogramma Jortt introduceert een gratis online factuurprogramma: 'Jortt Starter'. Met deze dienst kunnen zelfstandig ondernemers, zzp’ers, zp’ers en kleine bedrijven snel en eenvoudig hun professionele facturen opstellen en versturen. De facturen zijn voorzien van het logo van het bedrijf, worden in kleur opgemaakt en voldoen aan alle juridische eisen. De dienst is volledig online. Nadat de factuur is verstuurd, wordt de betaaltermijn gecontroleerd door Jortt. Wordt een factuur niet op tijd betaald? Dan krijgt de gebruiker een notificatie via e-mail. Met één druk op de knop kan een herinnering worden verstuurd. Of als het moet, kan direct een incassotraject worden opgestart.

Volgens Hilco de Roo, Commercieel Directeur bij Jortt (maar noemt zich zelf liever Jortt'er): Het factuurprogramma van Jortt zit vol met functies die het maken van de factuur vereenvoudigen. Het is één van de meest uitgebreide factuurprogramma's die er te vinden is. Zo denkt het systeem met je mee. Een leuke feature: gegevens van de klanten worden automatisch opgeslagen. Deze hoef je niet te zoeken bij een volgende factuur, maar worden automatisch aangevuld bij het invoeren van de eerste drie letters. Een beetje zoals Google je zoekopdracht zelf aanvult. Dat werkt ook zo bij de factuurregels. We onthouden wat de klanten hebben gedaan en zorgen zo dat er een minimale inspanning nodig is om volgende facturen te maken. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten.

Jortt Starter is echt gratis. Er is geen limiet op het aantal te versturen facturen en er staat geen reclame van Jortt op de factuur. Ook wordt de factuur verstuurd met als afzender het e­mailadres van de klant. En dat zijn unieke features voor een gratis dienst.

Over het verdienmodel achter deze dienst is Jortt heel duidelijk. Ondernemers moeten eerst facturen sturen om geld te verdienen. Er komt vanzelf een moment dat er meer en meer administratie komt en dan is Jortt ZZP of Jortt MKB, onze online boekhoudprogramma, een goede en voordelige oplossing. Tot die tijd zijn alle ondernemers van Nederland van harte welkom gebruik te maken van onze gratis dienst.

Over Jortt

Jortt ­ Ondernemer Gericht Boekhouden™ biedt ondernemers een unieke methode waarmee zij eenvoudig, snel en efficiënt hun administratie kunnen verwerken. Compleet financieel inzicht, in begrijpelijke taal. Gemaakt door ondernemers, voor ondernemers. Meer informatie over Jortt vind je op de website.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.