PERS

Jortt introduceert het Jortt Open Banking Platform

Boekhoudprogramma Jortt introduceert Jortt ZZP

Jortt, bekend om haar innovatieve boekhoudprogramma en e-commerce platform jortt.shop, is trots om haar nieuwste aanbod aan de markt te presenteren: Jortt Open Banking. Dit nieuwe platform is ontworpen om een betrouwbare en efficiënte koppeling te bieden tussen het boekhoudprogramma Jortt en alle Nederlandse banken.

Geautomatiseerde boekhouding

Met Jortt Open Banking kunnen bedrijven profiteren van een tot 99% geautomatiseerde boekhouding. De bij- en afschrijvingen van de banken worden meerdere keren per dag opgehaald en vervolgens automatisch verwerkt door de Boekhoudbot van Jortt. Dit betekent dat bedrijven niet langer handmatig de boekhouding hoeven te verwerken, wat resulteert in een vereenvoudiging van de boekhouding, fouten voorkomt en real-time fiscaal advies oplevert.

De meest stabiele en betrouwbare koppeling

Door de open banking functies zelf in huis te nemen, garandeert Jortt de meest stabiele en betrouwbare koppeling tussen banken en het boekhoudprogramma. Dit garandeert dat de boekhouding op de achtergrond efficiënt en betrouwbaar verloopt en dagelijks wordt bijgewerkt.

Het nieuwe Jortt Open Banking is ontwikkeld met de behoeften van het moderne bedrijfsleven in gedachten. Het is gebouwd op de meest recente technologieën en biedt een gebruiksvriendelijke interface die eenvoudig te integreren is met het bestaande boekhoudprogramma van Jortt.

Binnenkort beschikbaar voor andere bedrijven

Jortt Open Banking is nu beschikbaar met een koppeling tussen de bank en het boekhoudprogramma Jortt, maar zal binnenkort ook beschikbaar zijn voor andere bedrijven. Zij kunnen daarmee profiteren van de ervaring van Jortt.

Over Jortt

Jortt is een toonaangevend bedrijf op het gebied van boekhoudsoftware, e-commerce en open banking oplossingen. Het bedrijf is opgericht met de missie om bedrijven te helpen bij het vereenvoudigen van hun boekhouding en het efficiënter beheren van hun online verkoop. Met haar jarenlange ervaring en toewijding aan innovatieve technologieën, is Jortt uitgegroeid tot een vertrouwde en waardevolle partner voor ruim 70.000 bedrijven.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.