PERS

Samenwerking tussen Jortt en APIcenter

Koppel je webshop

Samenwerking tussen Jortt en APIcenter

Jortt integreert met meer dan 50 apps

Jortt bv en APIcenter.io zijn met ingang van vandaag een samenwerking aangegaan, waarvan iedereen kan profiteren die met het boekhoudprogramma van Jortt werkt. Je kunt vanuit je Jortt-account meer dan 50 apps aan het systeem koppelen. Ruime keus voor iedereen, want je pikt er natuurlijk alleen die apps uit die voor jouw bedrijf een waardevolle toevoeging zijn.

Elke applicatie is goed in het uitvoeren van een aantal taken. Door de voor jou geschikte apps aan elkaar te koppelen, krijg je een vloeiende, efficiënte manier van werken voor jouw bedrijf. Door één of meerdere apps te koppelen met boekhoudprogramma Jortt, worden de functies van die apps en die van Jortt optimaal benut. Eén en één is in deze gevallen meer dan twee.

De meest gebruikte systemen toegankelijk

Grote systemen als Salesforce, SAP, HubSpot en Teamleader zijn via deze samenwerking met APIcenter nu ook voor jou toegankelijk. Het CRM-systeem Teamleader bijvoorbeeld is heel goed in het onderhouden van je klantrelaties (CRM – Customer Relations Management). Via Jortt kun je deze app koppelen en volledig benutten, onder andere door de facturen gelijk naar Jortt door te sturen.

Een ander voorbeeld van de Jortt-app-koppeling is de koppeling met je marktplaats. Je kunt kiezen uit bol.com, Amazon, eBay, Zalando en Rakuten. Kies jouw winkelplatform, koppel het aan je Jortt-account en je kunt je klanten synchroniseren en de facturen door Jortt laten maken. Het is binnen een paar minuten operationeel.

Je kunt per applicatie die je koppelt, aangeven welke taken je zo’n app wil laten uitvoeren. De data van de verschillende apps die je koppelt aan Jortt, worden in de API verwerkt, zodat je nooit met een dubbele invoer zit. En handmatig data invoeren is er niet meer bij! Zo kun je via je boekhouding je administratieve taken nog gemakkelijker (laten) uitvoeren.

Meer informatie over de samenwerking tussen Jortt en APIcenter en welke systemen allemaal meedoen, kun je vinden op www.jortt.nl/boekhoudprogramma/app-center/. Spreekt het koppelen van apps je aan, dan kun je in je account meteen aan de slag.

Over Jortt

Jortt is een softwarebedrijf dat de boekhouding voor kleine bedrijven automatiseert. Onze doelgroep zijn de 1,5 miljoen kleine bedrijven in Nederland. Jortt automatiseert het overgrote deel van de boekhouding en maakt van het boekhouden een positieve, zelfs opwindende ervaring voor gebruikers. Hierdoor wordt boekhouden goedkoper, neemt minder tijd in beslag en wordt beter gedaan dan wanneer mensen de boekhouding doen. Complexe boekhoudkundige zaken zoals de btw-aangifte, het opstellen van de winst-en-verliesrekening, het opstellen van de jaarrekening, het doen van de jaarafsluiting en de rapporten voor de inkomstenbelasting of vpb-aangifte zijn volledig geautomatiseerd in Jortt. Mede hierdoor heeft Jortt de Computable Award 'Beste ICT-leverancier voor het MKB' gewonnen. Jortt wordt gebruikt voor meer dan 60.000 administraties. Voor meer informatie over Jortt, ga naar www.jortt.nl.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.