PERS

Jortt introduceert gratis tool Urenregisratie en Projecten

urenregistratie gratis bij Jortt

Uren bijhouden wordt nu gewoon leuk om te doen

Als je werkt voor verschillende opdrachtgevers, is het als zzp’er belangrijk om je gewerkte uren nauwkeurig bij te houden. Op basis daarvan factureer je immers. Uren bijhouden op een kladje naast je computer, in een Word- of een Exceldocument? Er is nu een veel handigere manier: De Jortt Uren en Projecten tool.

Kleine klus

Of je de gewerkte uren moet factureren of dat je ze alleen voor jezelf wil bijhouden, met de Jortt Uren en Projecten tool is uren bijhouden een eenvoudig klusje. Voor wie bijvoorbeeld in de zorg, de dienstverlening of in de juridische sector werkt, is dit erg handig.

Automatisch boekhouden

Boekhoudprogramma Jortt staat bekend om gemakkelijk automatisch boekhouden, tegen een erg aantrekkelijk maandtarief. Gemiddeld scheelt dat € 100,00 per maand aan kosten voor de boekhouder. Daarnaast biedt Jortt ook de mogelijkheid te factureren, de in de toekomst te betalen belasting bij te houden en je daarover te adviseren. En vergeet de btw-aangifte niet, die de boekhoudbot regelt. Daar wordt nu – geheel gratis – de tool Uren en Projecten aan toegevoegd.

Bekijk de tool Uren en Projecten

Dus of je nu een gratis klant bent, of maandelijks een paar tientjes voor je abonnement betaalt, Jortt Urenregistratie en Projecten is er nu om te gebruiken. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.jortt.nl.

Over Jortt

Jortt is een softwarebedrijf dat de boekhouding voor kleine bedrijven automatiseert. Onze doelgroep zijn de 1,5 miljoen kleine bedrijven in Nederland. Jortt automatiseert het overgrote deel van de boekhouding en maakt van het boekhouden een positieve, zelfs opwindende ervaring voor gebruikers. Hierdoor wordt boekhouden goedkoper, neemt minder tijd in beslag en wordt beter gedaan dan wanneer mensen de boekhouding doen. Complexe boekhoudkundige zaken zoals de btw-aangifte, het opstellen van de winst-en-verliesrekening, het opstellen van de jaarrekening, het doen van de jaarafsluiting en de rapporten voor de inkomstenbelasting of vpb-aangifte zijn volledig geautomatiseerd in Jortt. Mede hierdoor heeft Jortt de Computable Award 'Beste ICT-leverancier voor het MKB' gewonnen. Jortt wordt gebruikt voor meer dan 60.000 administraties. Voor meer informatie over Jortt, ga naar www.jortt.nl.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.