Salarisadministratie in je boekhouding

Wil jij snel en eenvoudig de lonen in je boekhouding verwerken? Maak dan je loonstroken met Jortt! Met enkele drukken op de knop heb je alles geregeld. Jortt zet de maandelijkse kosten en te betalen bedragen automatisch in je boekhouding. Maandelijks dien je via Jortt de loonaangifte in bij de Belastingdienst en doe je direct de betalingen voor het loon en de loonbelasting. Simpeler kan het niet.

In Jortt maak je nu loonstroken voor DGA’s. De functie om loonstroken te maken voor 'gewone' werknemers wordt later toegevoegd aan Jortt. Uiteraard kun je de loongegevens ook in Jortt verwerken wanneer je geen loonstroken maakt met Jortt. In dit artikel vind je een overzicht van alle opties.

Ik word werkgever, wat nu?

Je krijgt voor het eerst personeel in dienst. Dat betekent dat je vanaf nu te maken krijgt met salarisadministratie. In Salarisadministratie in 8 stappen leggen we uit wat er bij salarisadministratie komt kijken, of je het nu zelf doet of uitbesteedt.

Salaris voor een DGA

DGA salaris met loonstrook

Het gemakkelijkst maak je je loonstrook met Jortt. De maandelijkse kosten en te betalen bedragen worden automatisch verwerkt in je boekhouding. Lees hoe je een DGA loonstrook maakt.

Maakt Employes jouw loonstroken, dan koppel je Employes aan Jortt. Via de koppeling worden de loongegevens geimporteerd en direct verwerkt in je boekhouding. Deze koppeling is gratis wanneer je een betaald abonnement hebt bij Jortt en Employes.

Laat jij je loonstrook maken door een andere salarisverwerker? Met een loonboeking verwerk je zelf de kosten en te betalen bedragen in je boekhouding. Geef bij Salarisadministratie | Loonboekingen de bedragen op in het juiste invulveld en Jortt zet alles op de juiste plaats op je balans en winst-en-verliesrekening. Deze optie is beschikbaar voor loonboekingen vanaf januari 2023. Lees hoe je loonboekingen maakt.

DGA salaris zonder loonstrook

Bereken je je DGA salaris zelf? Lees in Hoe boek ik een DGA-salaris zonder loonstrook hoe je dit in Jortt verwerkt.

Salaris van werknemers

Jortt bouwt aan de feature om loonstroken te maken voor 'gewone' werknemers (niet DGA). Zodra deze optie is toegevoegd passen we dit artikel aan.

Maakt Employes de loonstroken voor je werknemers, dan koppel je Employes aan Jortt. Via de koppeling worden de loongegevens geimporteerd en direct verwerkt in je boekhouding. Deze koppeling is gratis wanneer je een betaald abonnement hebt bij Jortt en Employes.

Laat jij je loonstroken maken door een andere salarisverwerker? Met een loonboeking verwerk je zelf de kosten en te betalen bedragen in je boekhouding. Geef bij Salarisadministratie | Loonboekingen de bedragen op in het juiste invulveld en Jortt zet alles op de juiste plaats op je balans en winst-en-verliesrekening. Deze optie is beschikbaar voor loonboekingen vanaf januari 2023. Lees hoe je de loonboekingen voor salaris werknemer maakt.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.