De jortt.shop

Ben je op zoek naar een platform of software voor je eigen webshop? Wil je snel van start en niet meteen een hoop geld uitgeven aan een shop? Dan is de jortt.shop precies wat je zoekt. De jortt.shop is een complete webshop die alles wat je nodig hebt voor een webshop combineert en integreert met boekhoudprogramma Jortt. Een combinatie waarmee je het online verkopen én het doen van je boekhouding een stuk gemakkelijker maakt.

Complete webshop

Met compleet bedoelen wij ook echt compleet: van de juridische documenten (bijvoorbeeld Algemene voorwaarden), zoekmachineoptimalisatie bij Google en de betalingsmogelijkheden voor je klanten tot en met de verzendlabels. Alles wat je nodig hebt zit standaard in je jortt.shop en je kunt dan ook direct van start. Het enige wat jij nog doet is je producten en/of diensten toevoegen.

De jortt.shop maakt je zichbaar

Het unieke van ons webshop model is dat wij ervoor zorgen dat jij gevonden wordt op Internet. De webshop is zo geïntegreerd met Google dat je producten/diensten in no time bij de Google afbeeldingen getoond worden en op Pinterest te zien zijn. Meer zichtbaarheid is een grotere kans op verkopen.

Wat biedt de jortt.shop:

 • binnen 10 minuten je webshop online
 • je producten presenteren met automatisch gegenereerde unieke teksten
 • voorraadbeheer van artikelen
 • koppeling met PostNL en DHL voor verzenden/tracken van artikelen
 • zoekmachine optimalisatie via Google Merchant
 • promotie via Pinterest
 • koppeling met Payment Service Provider Mollie, keuze uit diverse betalingsmogelijkheden
 • een koppeling met boekhoudprogramma Jortt

Ook de prijs voor een jortt.shop is uniek: De vergoeding die je aan Jortt betaalt is 4,5% over jouw omzet in de jortt.shop, exclusief btw. Verkoop je niets, dan betaal je ook niets.

Heb je al een eigen webshop? Overweeg dan om ook een jortt.shop aan te maken. Alles wat je via de jortt.shop verkoopt is extra omzet. Beide shops kunnen naast elkaar bestaan.

Doe je je boekhouding elders en wil je ook een jortt.shop? Ook dat kan, maar bedenk dat je door de integratie van je webshop met Jortt, je boekhouding veel sneller en efficiënter doet.

jortt.shop aanmaken

Je jortt.shop maak je gemnakkelijk en snel aan:

 1. Ga naar start.jortt.shop/new.
 2. Geef je gegevens op en upload je logo.
 3. Maak een password aan en je webshop is aangemaakt.

Uitgebreide kennisbank

Er zijn heel veel helpartikelen beschikbaar via help.jortt.shop.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.