De administratie van je webshop

Met Jortt combineer je het beste van je webshop software met onze boekhoudsoftware. Je webshop beheert je voorraad, handelt de betalingen af en incasseert het geld. Jortt boekt de opbrengsten en kosten én verwerkt de btw. Jortt maakt je winst-en-verliesrekening, je balans en zelfs je jaarrekening. En met het rapport aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting doe je je belastingaangifte gewoon zelf.

En doe je mee aan het EU-btw éénloketsysteem?

Jortt houdt de te betalen EU-btw voor je bij. Kies voor een Jortt Plus abonnement, importeer je webshoporders via onze API zodat er in Jortt facturen worden aangemaakt én Jortt houdt de te betalen EU-btw voor je bij.

De beste administratie voor een webshop

Wil je zo weinig mogelijk werk? Wil je voldoen aan de vereisten van de Belastingdienst? En wil je inzicht in je cijfers? Dan is dit het plan van aanpak:

  1. Kies het Jortt Plus abonnement
  2. Laat je klanten in je webshop met Service Payment Provider Mollie betalen, zodat betalingen automatisch worden geboekt
  3. Zorg dat er facturen voor je klanten worden aangemaakt in Jortt om zo de opbrengsten te boeken. Dat kan met een koppeling (API) direct met je webshop of via een API van Webwinkelfacturen of het APIcenter.

Zo kun jij je administratie optimaal automatiseren. Wanneer het proces eenmaal is opgestart, hoef je zelf niets meer te doen! Het is aan jou: of je gaat relaxed je boekhouding doen of je blijft het handmatig doen. Lees hieronder bij Administratie opties voor je webshop hoe je dan je boekhouding doet.

Maak je geen gebruik van Webwinkelfacturen of het API center, laat een software ontwikkelaar een koppeling op maat bouwen tussen je webshop en Jortt. Jortt biedt hiervoor een open API (Application Programming Interface). Lees meer over de Jortt API.

Alles-in-één webshop: jortt.shop

Ga je een webshop starten? Of wil je meer verkoopkanalen? Wij hebben voor jou de jortt.shop ontwikkeld: een complete webshop waarin alles zit wat jij nodig hebt voor een webshop, van verzendlabel tot zoekmachine optimalisatie en van facturen maken tot betalen via Mollie. Het enige dat jij nog doet, is je producten en/of diensten toevoegen en je kunt direct gaan verkopen. Natuurlijk is de jortt.shop volledig geïntegreerd met je Jortt boekhouding. En worden al je verkopen en betalingen op de juiste manier verwerkt.

Heb je al een webshop?

De jortt.shop kan naast je gewone webshop bestaan. Niet onbelangrijk, de jortt.shop is helemaal gratis! Je betaalt alleen 4,5% over je verkopen via de jortt.shop. Je hoeft vooraf geen investeringen te doen en kunt op elk moment van start. Wil je ook je administratie doen, dan kies je een Jortt ZZP, MKB of Plus abonnement. Kies je voor ons Jortt Plus abonnement dan kun je ook al je kosten automatisch laten inboeken door de Boekhoudbot. Je hebt er geen omkijken meer naar! Lees jortt.shop.

Administratie opties voor je webshop

Betalen je klanten op een andere manier, worden de webshoporders niet als factuur aangemaakt in Jortt of gebruik je het Jortt ZZP of MKB abonnement? Ook dan kun je de administratie voor je webshop doen, maar kun je minder automatiseren.

Lees hoe je de boekhouding doet:

  1. Best Practice of de jortt.shop: betaling met Mollie en koppeling om facturen aan te maken
  2. Betaling met Mollie en geen facturen aanmaken in Jortt
  3. Betaling met een andere Payment Service Provider en koppeling om facturen aan te maken
  4. Betaling met een andere Payment Service Provider en geen facturen aanmaken in Jortt

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.