Beperkingen op het aantal facturen per uur in Jortt

Met Jortt Starter, of wanneer je in de gratis 30 dagen periode zit, is er een limiet van het versturen van maximaal 10 facturen per uur.

Deze limiet is ingesteld om een gecontroleerd gebruik van het systeem te waarborgen en om de kwaliteit van de dienstverlening te handhaven voor alle gebruikers.

Meer facturen versturen?

Wil je meer facturen per uur versturen? Overweeg dan een upgrade van je abonnement naar Jortt ZZP, MKB of Plus. Deze abonnementen bieden hebben geen limiet voor het versturen van facturen, en hebben extra functies die beter aansluiten bij de behoeften van actievere gebruikers.

Wanneer je upgrade naar een betaald abonnement binnen de eerste 30 gratis dagen van je proefperiode, dan wordt de eerste factuur pas gestuurd na afloop van deze gratis periode. Dit betekent dat je onmiddellijk kunt beginnen met het gebruik van de uitgebreide functies van het betaalde abonnement, maar dat de betaling pas vereist is na de voltooiing van de proefperiode.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.