Hoe koppel je Plug&Pay met Jortt

Werkt Jortt met Plug&Pay?

Omdat Plug&Pay altijd samenwerkt met Mollie, kun je het goed gebruiken met Jortt als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  1. Je levert een dienst of product met een consistent btw-percentage, of dit nu 21%, 9%, of vrijgesteld is.
  2. Al je klanten bevinden zich in Nederland.

Je maakt geen directe koppeling met Plug&Pay, en leest gegevens van Mollie in per order. Je kunt de Boekhoudbot opdracht geven om deze verkopen automatisch voor je te boeken.

Je kunt gebruikmaken van alle betaalmethodes die Plug&Pay biedt, waaronder automatische incasso, iDEAL, PayPal, creditcards, en meer."

De uitbetalingen van Mollie naar je bank, evenals de kosten van Mollie en Plug&Pay, worden automatisch verwerkt door de Boekhoudbot.

Betaalmethoden via Plug&Pay

Je kunt gebruikmaken van alle betaalmethodes die Plug&Pay biedt, waaronder automatische incasso, iDEAL, PayPal, creditcards, en meer.

Koppeling van Facturen

Je hoeft geen facturen van Plug&Pay te koppelen aan de boekingen in Jortt. Elke bestelling krijgt een uniek ID in Jortt, dat gelinkt kan worden aan Plug&Pay. Dit is voldoende voor de boekhouding.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.