Abonnement upgraden, downgraden, toevoegen, verwijderen of opschonen

Je kan je abonnement upgraden, downgraden, een administratie toevoegen, je administratie verwijderen of opschonen. Dit doe je door rechtsboven te klikken op Instellingen en dan op Mijn abonnement.

Hier heb je de volgende keuzes:

Wijzig je abonnement

Hier kun je op ieder gewenst moment je abonnement wijzigen naar Jortt Gratis, Jortt ZZP Jortt MKB of Jortt Plus. De eerste maand dat je Jortt Gratis gebruikt, zijn ook alle functies van Jortt ZZP, Jortt MKB en Jortt Plus ter kennismaking 30 dagen beschikbaar.

Wijzig je abonnement
Wijzig je abonnement

Wijzig naar Jortt ZZP, Jortt MKB of Jortt Plus

Jortt ZZP, Jortt MKB en Jortt Plus zijn de eerste 30 dagen gratis. Als je bent begonnen met Jortt dan zijn alle functies van Jortt Plus ook de eerste maand beschikbaar. Als je binnen 30 dagen nadat je met Jortt Gratis bent gestart, upgradet naar Jortt ZZP, Jortt MKB of Jortt Plus, dan blijft het restant van de eerste 30 dagen nog steeds gratis. Jortt MKB kost € 22,50 per maand, excl. btw per administratie. Jortt Plus kost € 34,50 per maand, excl. btw per administratie. Bij het upgraden naar Jortt MKB of Jortt Plus blijft alles wat je gedaan hebt behouden en kan je verder waar je gebleven bent.

Als je na 30 dagen van Jortt Gratis upgradet dan start de facturatie van Jortt MKB of Jortt Plus vanaf de dag van de upgrade.

Administratie toevoegen

Je kunt met één account (inlognaam en wachtwoord), meerdere administraties voeren. Kies hiervoor Administratie toevoegen. Iedere administratie kost € 22,50 (Jortt MKB) of € 34,50 (Jortt Plus) per maand en wordt per bedrijf gefactureerd. Je kunt nu eenvoudig tussen de verschillende administraties wisselen. Dit is vooral handig als je een holding bv en een werkmaatschappij hebt. De betaling voor een extra administratie gaat in op het moment dat je deze toevoegd.

Heb je meerdere vennoten in de werkmaatschappij? Dan kun je per administratie aangeven welke gebruikers toegang hebben tot de administratie van de werkmaatschappij. Zo heb jij toegang tot je eigen administratie en die van de werkmaatschappij en je vennoot alleen toegang tot zijn/haar eigen administratie en die van de werkmaatschappij. Jullie kunnen dan niet bij elkaar in de administratie van de holding bv's kijken.

Downgraden naar Jortt Gratis (abonnement opzeggen)

Als je downgrade van Jortt MKB of Jortt Plus naar Jortt Gratis dan krijg je geen nieuwe facturen meer van Jortt. Vanaf dat moment heb je alleen nog toegang tot de menu's Dashboard, Klanten en Facturen en offertes. De geavanceerde functies zoals de Jortt app, de btw-aangifte, de winst-en-verliesrekening, de balans en de jaarrekening zijn niet meer beschikbaar. Gemaakte boekingen kunnen niet meer worden aangepast.

Na het downgraden blijven je MKB of Plus gegevens bewaard op de servers van Jortt, maar Jortt geeft daar geen garanties meer op. Je bent zelf verantwoordelijk te voldoen aan de bewaarplicht van 7 jaar voor je boekhouding. Als back-up van je administratie maak je auditfiles en jaarrekeningen aan via de Boekhoudbot. Bewaar deze op je eigen computer en print de jaarrekening.

Jortt adviseert je dan ook pas te downgraden na het definitief indienen van de IB-aangifte en/ of de VPB aangifte en nadat je zelf een audit file hebt gemaakt van al je gegevens in Jortt.

Als je een keer hebt gedowngraded van Jortt ZZP, Jortt MKB naar Jortt Gratis en je doet later weer een upgrade, dan worden ook de tussenliggende maanden door Jortt gefactureerd.

Verwijder administratie

Je kunt je hele administratie uit Jortt verwijderen. Als je één administratie hebt, verwijder je hiermee ook je account. De overeenkomst met Jortt stopt en je krijgt geen nieuwe facturen meer. Voer je meerdere administraties in Jortt? Dan blijven je account en de andere administraties bestaan.

Jortt verwijdert al jouw data en bijlagen van de servers. Dus ook je facturen, bonnen, jaarrekening, btw-berekeningen etc.

Het verwijderen van een administratie is onomkeerbaar.

Opnieuw beginnen of administratie opschonen

Heb je getest en wil je met een schone lei in Jortt beginnen? Dat kan. Kies hiervoor Begin opnieuw met deze administratie. Je bedrijfsgegevens blijven bewaard, maar je facturen, boekingen, bij- en afschrijvingen van de bank en je klanten worden gewist.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.