Achtergrondinformatie onderzoek

Jortt is een leverancier van betaaldiensten en staat daarom onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Wij moeten voldoen aan de WWFT en de SW wet. Daarom moeten wij onderzoek doen naar onze klanten en opgeven wie de eigenaar(en) van een bedrijf is en voor hoeveel procent men eigenaar is. Alleen wanneer een persoon of bedrijf voor 25% of meer eigenaar is, hoeven de gegevens opgegeven te worden.

Hieronder leggen we voor verschillende rechtsvormen uit wat je moet opgeven.

Eenmanszaak/ZZP

Heb je een eenmanszaak en/of ben je zzp’er dan ben je zelf de enige eigenaar van je bedrijf. We vragen je dan alleen om je inschrijving bij de KvK te checken en je officiële namen, geboortedatum en land waarin je woont op te geven.

Bedrijfsgegevens

Jortt laat bij Bedrijfsgegevens zien hoe je bedrijf geregistreerd staat bij de KvK. Wij gebruiken hiervoor het KvK nummer dat is opgegeven bij Bedrijfsinstellingen.

Zie je de verkeerde gegevens?

Dan heb je bij Instellingen > Bedrijfsgegevens een verkeerd KvK nummer ingevuld en moet je deze aanpassen in Jortt.

Kloppen de gegevens niet?

Je staat dan verkeerd geregistreerd bij de KvK en moet dan ook bij de KvK je gegevens eerst wijzigen voor je dit formulier verder invult.

Eigenaren van ‘bedrijfsnaam’ (personen)

  • Eigendomspercentage: 100%, dit is voor een eenmanszaak/zzp altijd 100% en al door Jortt ingevuld.
  • Voornamen: Namen zoals vermeld op het paspoort.
  • Achternaam: Naam zoals vermeld op het paspoort.
  • Woonachtig: Land waarin je officieel woont.
  • Geboortedatum: Dag, maand en jaar.
  • Eigendomsniveau: Direct, dit is voor een eenmanszaak/zzp altijd direct en al door Jortt ingevuld.

Gecontroleerd en ondertekend door

Hier geef je de gegevens op van de persoon die de bovenstaande vragen heeft gecontroleerd en ingevuld. Deze gegevens gelden als digitale handtekening.

  • Bevoegdheid: Kies ‘eigenaar’ of ‘directeur’ wanneer je zelf als eigenaar de gegevens hebt opgegeven. Kies ‘volmacht’ wanneer iemand anders dan de eigenaar de gegevens heeft ingevuld.
  • Voornamen. achternaam, woonachtig en geboortedatum: Gegevens invullen van de persoon die de bedrijfsgegevens heeft gecontroleerd en de gegevens van de eigenaar heeft opgegeven.

Door op Indienen te klikken en Ik weet het zeker te typen wordt het formulier verstuurd.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.