Samenwerken met een boekhouder

Heb je geen zin om zelf je boekhouding te doen? Vind je het spannend, kost het je te veel tijd of ben je op zoek naar een adviseur? Kies dan voor een Jortt boekhoudcoach en werk samen in boekhoudprogramma Jortt! Een Jortt boekhoudcoach vind je hier: Jortt boekhoudcoach.

Waarom samenwerken

Samenwerken met een Jortt boekhoudcoach is een feestje. Afhankelijk van hoe je de taken verdeelt, hoef je bijna niets meer zelf te doen, behalve het koppelen van je bankrekening. Jij focust je op je bedrijf en je coach focust zich op je boekhouding. Zo kun je met een gerust hart je belastingaangifte tegemoet zien, je cijfers naar de bank sturen of kan je coach je van advies voorzien op basis van real-time cijfers.

Hoe kan ik samenwerken

Heb je een boekhoudcoach gevonden met wie je wil samenwerken, neem dan contact op. Geef aan wat je zoekt en hoe je wil samenwerken.

Ga je samenwerken? De boekhoudcoach nodigt je dan uit om je account te koppelen aan zijn boekhoudersportaal. Op deze manier heeft je coach toegang tot je boekhouding om bijvoorbeeld je bij- en afschrijvingen te boeken, je btw-aangifte te doen en je jaarcijfers op te stellen.

Je houdt je eigen inlog en hebt altijd toegang tot je boekhouding. Zo kun je zelf je uren registreren, facturen maken of op je dashboard zien hoe je bedrijf ervoor staat.

Help! Mijn boekhouder is geen Jortt boekhoudcoach, wat nu?

Als je boekhouder geen Jortt boekhoudcoach is, dan kan het zijn dat je boekhouder wat tegensputtert. Wat je te horen krijgt is bijvoorbeeld “Jortt heeft geen grootboekrekeningen” of “Ik kan geen memoriaalboekingen maken”. Dat klopt helemaal. Jortt werkt niet op de traditionele manier maar kan wel alles wat je nodig hebt om je boekhouding te doen. Zonder poespas en volgens de regels van de Belastingdienst.

Adviseert je boekhouder jou om een ander pakket te gaan gebruiken, of nog erger, doet je boekhouder je hele boekhouding opnieuw in een ander pakket? Dan is het tijd om over te stappen naar een Jortt boekhoudcoach. (Traditionele) boekhouders van de oude stempel willen niet met Jortt werken omdat zij hun geld verdienen met het invoeren van facturen en bonnetjes. Dankzij de automatisering van Jortt is dat precies het onderdeel waar je geen boekhouder voor nodig hebt.

Staat je boekhouder open om Jortt te leren kennen, dan is dat een goed teken. Nodig je boekhouder uit als extra gebruiker en de samenwerking is een feit. We kunnen ons voorstellen dat het voor je boekhouder even wennen is. Daarom hebben we een handig artikel voor je boekhouder over de werkwijze van Jortt en mag je boekhouder altijd contact met ons opnemen als er vragen zijn. Zo wordt jouw boekhouder misschien ook een Jortt boekhoudcoach en nog belangrijker, kun jij blijven werken met Jortt!

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.