Urenregistratie en projecten

Urenregistratie is dé manier om overzicht te hebben in gewerkte uren. Jortt is voor iedereen die uren factureert, of uren bij wil houden voor eigen inzicht. Superhandig voor iedereen in de dienstverlening, legal en de zorg.

  • Bijzonder makkelijk in gebruik
  • Uren en declaraties omzetten in een factuur
  • Rapport urencriterium voor de Belastingdienst

Reviews 4.8 van 5

Gebruikerstevredenheid: 4.8/5
met 1.561 reviews

scroll
Gratis uitproberen
61.422 ondernemers vertrouwen op Jortt

Gratis urenregistratie

Het schrijven van uren maak geeft je inzicht hoeveel tijd je ergens aan besteedt. Met de Jortt online urenregistratie registreer je de uren eenvoudig. Je koppelt je uren aan een project en een project koppel je aan een klant.

Vergroot je winst

Het correct registreren van uren is erg belangrijk voor je bedrijf. Zo houdt je overzicht in de productiviteit. Daarbij krijg je inzicht in de kosten, de marges en, belangrijker: voorkom je dat je inkomsten misloopt.

Urenregistratie voor zzp en teams

De uren worden per teamlid bijgehouden binnen een project. Daarmee heb je een handig en bruikbaar overzicht in de tijdsbesteding.

Gratis ureregistratie

Urenregistratie en projecten

Ieder uurtje op een factuurtje

Op tijd een juiste factuur

De urenregistratie is de basis voor een correcte factuur richting je klant. Met één druk op de knop zet je de uren om in een factuur en verstuur je deze naar je klant.

Jortt verzamelt de data, jij hebt inzicht

De facturen worden direct verwerkt in je boekhouding. Dit geeft inzicht in hoe rendabel een project voor je is. Zo kun je op tijd bijsturen en de beste keuzes maken voor je bedrijf.

Gratis urenregistratie

'Uren en projecten' is onderdeel van Jortt Gratis. Iedere ondernemer kan vanaf vandaag beginnen met het registreren en factureren van uren en projecten.

Altijd en onbeperkt gratis
urenregistratie en projecten

Urencriterium rapport

Tot € 8.433 belastingaftrek

Urencriterium rapport

Rapporteer je uren

Wanneer je minimaal 1.225 uur per jaar besteedt aan je bedrijf, dan heb je recht op belastingvoordeel: de startersaftrek en de zelfstandigenaftrek. Dit kan je duizenden euro’s per jaar schelen. Je moet de uren wel aan kunnen tonen.

Declarabel en niet declarabel

Alle uren die je besteedt aan je bedrijf mag je meetellen voor het urencriterium. De directe uren waarin je werkt aan je opdracht of klus voor je opdrachtgever én de indirecte uren (niet declarabele uren). Zoals tijd besteed aan je boekhouding, onderhoud van je website en acquisitie van klanten.

Overzichtelijk rapport

Alle uren worden opgeslagen in Jortt en weergegeven in het rapport 'Urencriterium'. Natuurlijk voldoet het urencriterium rapport aan de eisen van de Belastingdienst.

Boekhoudprogramma Award Winner Jortt Computable Awards voor Boekhouding

Computable Awards 2022 'Future of Work'

"Sneller, goedkoper, maar vooral beter dan een boekhouder het kan."

Boekhoudprogramma Award Winner Jortt Boekhouden

MKB Proof Award 2022 - ZZP - MKB Best Choice

"Alles bij elkaar maakt Jortt de belofte waar: Boekhouden is geen mensenwerk, computers zijn daar veelbeter in."

Boekhouden, gehoord op BNR
Luister 0:00