Webshop in minuten online

De jortt.shop biedt een allesomvattende, gebruiksklare webshop. Deze is specifiek ontworpen voor creatieve ondernemers, waardoor je direct miljoenen klanten kunt bereiken die rechtstreeks bij jou aankopen doen.

  • Integratie met Mollie, PostNL en de Jortt boekhouding.
  • Kant-en-klaar, geen gedoe. Voor producten en diensten.
  • Onze krachtige, waardevolle tools zorgen dat je bedrijf snel groeit.

Reviews 4.8 van 5

Gebruikerstevredenheid: 4.8/5
door 2.097 ondernemers

scroll

Maak je dromen waar

Achter iedere webshop zit een droom. Wat als jouw product of dienst nu eens... Alle succesvolle webwinkels hebben één ding gemeen: Ze zijn allemaal gewoon begonnen. En met de jortt.shop is dat makkelijker dan ooit.

Begin je webshop

Met jortt.shop laat je jouw droom uitkomen. Makkelijker, snel en zonder risico. Laat heel Nederland kennis maken met jouw passie. Alleen wanneer je begint, kan het een succes worden.

Begin met verkopen

Webshop preview

Een jortt.shop bekijken? Ga naar de fans.jortt.shop als voorbeeld.

Gratis ureregistratie
webshop succes

Jouw succes is onze taak

No sell, no pay

Het verkoopsucces van jouw webshop is onze verantwoording. Want verkoopt je webshop niets? Dan betaal je niets, nada, noppes!

Verkoop je wel? Dan betaal je 4,5% van de omzet + portokosten. Een voordelig en transparant model. Waarmee je zonder risico of investering van start kunt.

Webshop die zorgt voor verkoop

Zo weet je jij zeker dat wij er alles aan doen om te zorgen dat jouw webshop geen 'gedoe' voor je is. En dat wij zorgen dat jouw producten op de juiste manier onder de aandacht komen. Je klanten kunnen makkelijk bestellen en de hele backoffice is voor je geregeld.

Webshop zonder gedoe

Direct van start

Een webshop beginnen lijkt zo eenvoudig. Foto maken van je producten, uploaden en klaar. Maar aan een webshop hangen veel juridische eisen. De Algemene voorwaarden, het herroepingsrecht, de garantie- en reparatievoorwaarden, het privacybeleid; het is maar een kleine greep van alles waar je aan moet denken. En dat is een hoop gedoe.

Hoe anders is dat in de jortt.shop. Alles staat voor je klaar. Je kunt direct van start. Je webshop voldoet aan alle voorwaarden. Dat scheelt je al snel honderden euro's en bergen werk. Kan de verkoop gelijk van start.

Begin met verkopen
Alle juridische zaken geregeld voor je webshop

Webshop én boekhoudprogramma in één

Verkoop en administratie gaan hand in hand

Jortt Dashboard

Volledige integratie met Jortt

Een goede webshop heeft een goede administratie. De jortt.shop is volledig geïntegreerd met boekhoudprogramma Jortt. Zonder extra koppelingen of kosten wordt iedere verkoop gefactureerd via Jortt. Betalingen worden direct aan de factuur gekoppeld. Zo heb je geen omkijken naar het hele verkoopproces.

Je boekhouding automatisch verwerkt

Kies je voor Jortt Plus? Dan automatiseer je de hele boekhouding. Zowel de inkoop, verkoop en alles wat erbij komt kijken. Inclusief de btw-aangifte en de jaaraangifte.

Boekhoudprogramma Award Winner Jortt Computable Awards voor Boekhouding

Computable Awards 2022 'Future of Work'

"Sneller, goedkoper, maar vooral beter dan een boekhouder het kan."

Boekhoudprogramma Award Winner Jortt Boekhouden

MKB Proof Award 2022 - ZZP - MKB Best Choice

"Alles bij elkaar maakt Jortt de belofte waar: Boekhouden is geen mensenwerk, computers zijn daar veel beter in."

Gehoord en gezien op:

Sky Radio logo Veronica logo RTL4 logo Radio 538 logo Radio 10 logo
Luister 0:00