Factuur maken

Maak een factuur herinnering

Op tijd een herinnering sturen voor een onbetaalde factuur is belangrijk. Wanneer je hier te lang mee wacht kan dit uitlopen op vervelende langdurige trajecten.

Bekijk ook eens onze blog: Een klant is pas een klant als de factuur betaald is .

Door op het dashboard onder het kopje Facturen en offertes op Verlopen facturen te klikken worden alle facturen waar de betalingstermijn van verlopen is getoond. Jortt stuurt je ook e-mail met een waarschuwing wanneer er verlopen facturen zijn.

Verstuur een herinnering

Ga naar Facturen en offertes in het hoofdmenu. Er wordt nu een lijst getoond met je facturen. Er zijn twee manieren om een herinnering naar je klant te sturen:

  • Klik op de actieknop Actieknop van de factuur waarvoor je een herinnering wilt sturen. Klik hierna op Herinnering versturen.
  • Klik in de lijst op het factuurnummer van de factuur waarvoor je een herinnering wilt sturen. De gekozen factuur wordt geopend en klik nu op Herinner.

In beide gevallen wordt er een venster geopend om de herinnering per e-mail of post te versturen.

Er wordt een aantekening bij de factuur gemaakt dat er een herinnering is verstuurd zodat je een goed overzicht houdt over de status van je facturen.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.