Jortt recensies

Jortt recensies van ondernemers

Echte recensies van echte ondernemers. Graag delen we de ervaringen van onze gebruikers met boekhouden met Jortt. Wil je ook laten weten wat je van Jortt vindt? Vul dan onsΒ recensieformulierΒ in.

Jortt'er Martine Hermens
Martine Hermens
Eigenaar van Stijlconcept
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†
Jortt is gebruiksvriendelijk. Zelfs voor iemand zoals ik, die niet veel affiniteit met boekhouden heeft. Ik ga het zelfs leuk vinden (had nooit gedacht dat ik dat zou zeggen). Via het dashboard zie je direct hoe je ervoor staat en kan je de bedrijfsvoering sturen op basis van deze input. Ik zat gisteren zowaar met een glimlach op mijn gezicht mijn boekhouding te doen!
Jortt'er Mariska van den Bosch
Mariska van den Bosch
SportySpice bij SportyCompany
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Ik ben pas begonnen met het programma van Jortt en vind het nu zelfs leuk om mijn boekhouding te doen. Wat een makkelijk en overzichtelijk boekhoudprogramma! Ik heb nu ook een Bunq bankrekening en dan werkt het helemaal geweldig. Kortom, ik ben erg blij met Jortt.
Jortt'er Ruud Nanne
Ruud Nanne
Financieel manager van Eastmen
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Bij Jortt merk ik dat zij werkelijk hebben nagedacht over hoe boekhouden op een andere en bovenal efficiΓ«ntere manier kan. Ik meende met een geavanceerd boekhoudprogramma met scan en herkenfunctie mijn boekhouding al op de meest efficiΓ«nte wijze bij te houden, maar Jortt heeft mij laten zien dat voor ieder uur dat het mij voorheen heeft gekost nu ook in 10 minuten kan worden gedaan. Zonder enige twijfel raad ik Jortt aan.
Jortt'er Wilma van Egmond
Wilma van Egmond
Newbornfotograaf bij Foto Kiekeboe
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Ik ben super tevreden met boekhoudprogramma Jortt. Na tien jaar verschillende boekhoudprogramma's te hebben gehad, heb ik eindelijk gevonden wat ik zocht. Dankjewel!
Jortt'er Marco Spinellis Van der Kruk
Marco Spinellis Van der Kruk
Blust alle brandjes bij Beijer Fire Safety
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Boekhouden met Jortt is in één woord geweldig, ook de helpdesk is Super. Het inlezen MT940 bestanden werkt top en het 'Slim boeken' verwerkt de banktransacties automatisch. Jortt is een Top Team! Ga zo door.
Jortt'er Gina Avans-Baert
Gina Avans-Baert
Natuurtalent bij Bijzonder ZIJN
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Ik ben erg tevreden over boekhoudprogramma Jortt. Ik wil zo min mogelijk invoeren en de rest moet het systeem voor mij doen. En zo werkt Jortt ook. Daar komt nog bij dat ze altijd de telefoon opnemen Γ©n gevoel voor humor hebben!
Jortt'er Tamara van Dam
Tamara van Dam
Eigenaresse van Mooi en Zeker
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Als je niet heel veel verstand hebt van boekhouden is dit boekhoudprogramma een verademing. Overzichtelijk, begrijpelijk, makkelijk en met minder stappen snel klaar! Je bespaart de kosten van een dure boekhouder of accountant. Al met al een echte aanrader!
Jortt'er Laura Zentveld
Laura Zentveld
Eigenaar van LaZent
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Voor Jortt deed ik de boekhouding in Excel en later met behulp van VISMA. Het valt mij op dat er in Jortt geen onnodige functionaliteiten in zitten. Ik merk dat Jortt continu in ontwikkeling is en dus nog steeds beter wordt. Ik raad Jortt aan bij freelancers en bedrijven zonder voorraad. Van die bedrijven heb ik zelfs ook weer positieve feedback gehad, nadat zij op mijn advies Jortt zijn gaan gebruiken.
Jortt'er Arnold Markerink
Arnold Markerink
Sfeermaker van Stichting Stumar Licht & Geluid
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Jortt is super-super!!! Een makkelijk boekhoudprogramma en inderdaad 'met een glimlach'!
Jortt'er Linda en Nynke
Linda en Nynke
Eigenaars van Fotomakerij Linque
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Wij zijn heel erg blij met boekhoudprogramma Jortt! En met de geweldige service! Wij kunnen het iedereen aanraden.
Jortt'er Mark van der Made
Mark van der Made
Eigenaar Masa Computer Reparatie
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Ik ben een beginnende ondernemer en het meest lastige en tijd consumerend is voor mij het boekhouden. Jortt heeft mij daar enorm bij geholpen. Het is een intuΓ―tief programma en is snel in gebruik. Ook de klantenservice is top als je ergens niet uitkomt of algemene vragen hebt. Een AANRADER voor iedere ondernemer!
Jortt'er NoΓ«l ThΓΆnissen
NoΓ«l ThΓΆnissen
Eigenaar van Xio Reclamewerken
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†
Voorheen had ik er echt een hekel aan om facturen en offertes maken. Laat staan de boekhouding. Het klinkt overdreven, maar nu vind ik het echt leuk. In Jortt is alles waanzinnig snel en overzichtelijk. Het lijkt wel boekhouden voor dummy's. Zo simpel kan boekhouden zijn, een aanrader voor het MKB.
Jortt'er Alice en Herman van Diejen
Alice en Herman van Diejen
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Wij hebben 15 jaar een externe boekhouder gehad die alles voor ons deed. Op de vraag of wij niet een deel van zijn werk uit handen konden nemen was het antwoord steevast: 'Nee, te ingewikkeld voor jullie.' Niet dus! Jortt is een ware uitvinding voor ondernemers en zal hen tientallen uren per jaar besparen (en dus honderden Euro's). Wij raden Jortt zeker aan.
Jortt'er Peter Schallenberg
Peter Schallenberg
Eigenaar van Imkerij "Voor de Bijen"
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Voordat ik met Jortt werkte deed ik mijn boekhouding in Excel (met een hoop gedoe daaromheen). Ik gebruik nu boekhoudprogramma Jortt en dat bevalt me prima! Met name het Slim boeken valt op. Eigenlijk gaat er wel heel veel automatisch. Ik beveel Jortt zelfs al regelmatig aan bij andere MKB'ers en zzp'ers.
Jortt'er Christopher Vaessen
Christopher Vaessen
Mede eigenaar van DigitalAngle
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†
Boekhouden met Jortt bevalt zeer goed. Voordat ik met Jortt begon verwerkte ik mijn boekhouding handmatig. Er zijn in het begin altijd wel een paar lastige puntjes, dat heb je met elk boekhoudprogramma, maar Jortt zorgt ervoor dat het allemaal zo makkelijk mogelijk gaat! Jorrt is zeker een aanrader voor ZZP'ers!
Jortt'er Matthijs Sloos
Matthijs Sloos
Eigenaar van Formad
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Ik deed mij boekhouding met de 'schoenendoosmethode' (in mijn geval een lade). Ik heb een jaar lang de tijd genomen om om diverse diensten te testen. Wat mij bij Jortt vooral opvalt is de duidelijke en mooie interface. Jortt is zoveel gemakkelijker dan bijvoorbeeld Yuki of Twinfield. Ondernemers: Ik raad Jortt zeker aan!
Jortt'er Gert Groenewoud
Gert Groenewoud
Directeur van BoscoVerde
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†
Voordat ik met Jortt werkte, deed mijn accountant de boekhouding met Exact. Nu werk ik zelf met Jortt. 'Zelfs een kind kan de was doen!' Zo eenvoudig is het dus. Ik adviseer Jortt voor de volle 100% aan zzp'ers en het MKB.
Jortt'er Tom Nuijten
Tom Nuijten
Eigenaar van Nuijten Parket
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†
Voorheen hadden wij hier een boekhouder/accountantsbureau voor die het boekhouden voor ons deed. Jortt is heel makkelijk en overzichtelijk. Alles wordt heel goed uitgelegd. Het bevalt mij dus heel erg goed! Ook als je vragen hebt per mail worden deze dezelfde dag nog beantwoord. Voor zzp'ers en kleine bedrijven is Jortt zeker aan te raden.
Jortt'er Annemieke Deering
Annemieke Deering
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Voordat ik Jortt gebruikte, deed ik mijn administratie met Excel, Word en deelde en bewaarde deze in Dropbox. Jortt is een heel erg fijn, laagdrempelig en gebruikersvriendelijk programma. In één oogopslag heb je overzicht en inzage. Of ik Jortt zou aanraden aan andere bedrijven? Absoluut, zolang er niet teveel projectcodes of boekhoudcodes meegegeven moet worden.
Jortt'er Aschwin Schreiber
Aschwin Schreiber
SSMG Senga Trainingen
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
De volledige administratie werd voorheen gedaan door mijn boekhouder. Nu gebruik ik Jortt en kan ik zelf mijn administratie verwerken. Alles in Jortt is erop gericht om het mij als leek zo gemakkelijk mogelijk te maken, dat valt direct op. En zelfs mijn boekhouder is erg blij dat ik Jortt gebruik. Ik adviseer Jortt! Zeker aan alle zzp'ers.
Jortt'er Bert Westendorp
Bert Westendorp
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Fantastisch factuurprogramma! Mijn dank! Ik ben net serieus met mijn eigen persbureau gestart, na 32 jaar in vaste dienst. Ik gebruik nu nog alleen het factuurprogramma, de boekhouding doe ik nog zelf. Ik kan iedereen het Jortt factuurprogramma aanbevelen! En mocht mijn bedrijf gigantisch gaan lopen, dan weet ik jullie te vinden voor de boekhouding.
Jortt'er Tom Rovers
Tom Rovers
Kinder-ondernemerschap-stimulator bij Tom & Thomas
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Ik gebruik boekhoudprogramma Jortt voor 2 van mijn bedrijven. Super simpel in gebruik. Heel betaalbaar en bereikbaar. De overzichtelijke rapporten laten goed zien hoe het met de zaken gaat.