Beste boekhoudprogramma

Iedere ondernemer is op zoek naar het beste boekhoudprogramma. Maar wat is het beste boekhoudprogramma? Of beter gezegd: welk boekhoudprogramma past het beste bij jouw onderneming?

Methode van boekhouden

Er is nog steeds veel verwarring over hoe een boekhouding moet worden gedaan. De traditionele boekhoudprogramma's zijn gemaakt voor traditionele boekhouders en niet voor ondernemers. Het is een omslachtige methode die stamt uit 1495, een tijd zonder computers en internetbankieren. Termen als debet en credit, journaalposten, grootboeken en memoriaal stammen allemaal uit die tijd. In een modern boekhoudprogramma zul je deze termen dus niet meer tegenkomen. Het inlezen van de digitale bankafschriften moet voor een modern systeem voldoende zijn om zelf de boekhouding voor je te doen.

Online boekhoudprogramma

Er zijn veel soorten en smaken in boekhoudprogramma's. De standaard voor boekhoudprogramma's is dat deze tegenwoordig online zijn. Het grote voordeel van een online boekhoudprogramma is dat deze altijd up-to-date is, overal toegankelijk en je kunt op verschillende locaties met elkaar samenwerken. Daarnaast zijn de kosten ook nog eens lager dan bij een offline boekhoudprogramma.

Robotisering van de boekhouding

Dat de boekhouder binnen nu en een paar jaar compleet is vervangen door computers, staat nu al vast. Toch zijn de meeste traditionele boekhoudprogramma's nog helemaal niet ver met de automatisering. Soms kun je zelf boekhoudregels opslaan bij een leverancier, maar zelflerend zijn maar weinig boekhoudprogramma's. Een goed boekhoudprogramma leert zelf. Daar geef je geen regels op, maar het boekhoudprogramma legt de connecties zelf.

Beste boekhoudprogramma 2017

De belangrijkste ICT-prijs van Nederland: de computable Award 2017 ICT-leverancier van het Jaar voor het MKB is gewonnen door Jortt. En daar is Jortt erg trots op! Want het geeft precies aan wat boekhouden met Jortt is: het is een ICT-dienst! Online, realtime, up-to-date, gerobotiseerd, zelflerend en de basis is technologie. En Jortt loopt daarmee ver vooruit.

Ben jij ondernemer en staat jouw onderneming open voor techniek, vooruitgang en automatisering? Dan is Jortt het beste boekhoudprogramma. Start dus vandaag nog met Jortt.

Winnaar Computable Awards

ICT-leverancier van het Jaar 2017 voor het MKB

Computable award winnaar 2017

"Het onderscheidende vermogen van het product en de leverancier waren de belangrijkste beoordelingscriteria van de jury. De realtime bankkoppeling met bunq, het zelflerend vermogen en de verregaande robotisering waardoor boekingen achter de schermen automatisch worden verwerkt gaven dan ook de doorslag bij de jury."

2017

WINMAG Pro Editor's Choice 9.1

WINMAG Pro heeft Jortt uitgebreid getest

9.1 score WINMAG Pro

"Wij snappen wel dat ondernemend Nederland blij wordt van Jortt, dat het programma belangrijke prijzen wint en zelfs door menigeen de hemel in wordt geprezen. Zij maken de slogan van het bedrijf, ‘Boekhouden met een Glimlach!’ meer dan waar. Het is Jortt gelukt het boekhouden en zelfs de boekhouder te automatiseren."

2018

Computable Awards

ICT-leverancier van het Jaar 2018 voor het MKB

Computable Awards 2018

"Boekhoudprogramma Jortt heeft het boekhouden net zo eenvoudig gemaakt als e-mailen. Dat betekent dat iedere ondernemer zelf de boekhouding kan doen met een applicatie die net zo eenvoudig werkt als een e-mailprogramma. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Jortt te nomineren in de categorie Leverancier van het Jaar voor het MKB. Jortt is in 2018 2e geworden in deze categorie."

2018

MKB Proof

Jortt is ‘100% approved’ door de redacties van WINMAG Pro en Baaz.

MKB Proof

"Ondernemers slaan met Jortt twee vliegen in één klap. Eén: het bespaart ze bakken met tijd, twee: fouten maken is vrijwel onmogelijk. Jortt werkt heel gerieflijk vanuit de bij- en afschrijvingen van je zakelijke bankrekening. Kortom, Jortt laat je boekhouden met een glimlach!"

2018

WINMAG Pro Editor's Choice 9.2

WINMAG Pro heeft Jortt uitgebreid getest

9.2 score WINMAG Pro

"Het boekhouden volledig te automatiseren’, luidt Jortt’s missie. Het programma ambieert een systeem te zijn waarin banktransacties aan de voorkant worden ingelezen, waarna de jaarrekening er aan de achterkant uitkomt - zonder menselijke handeling, maar gedaan door een geautomatiseerde boekhouder. Deze unieke werkwijze maakt boekhouden met Jortt kinderlijk eenvoudig."

2019

Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

De NOAB heeft de visie van Jortt uitgebreid beschreven in het vakblad Activa

9.2 score WINMAG Pro

'Het einde van de boekhouder' beschrijft de visie van Jortt over het de rol van de boekhouder in de komende jaren. Waarbij de automatisering van de boekhouder zorgt dat de boekhouding sneller, goedkoper en vooral beter wordt.

2019

MKB Best Choice: Software

WINMAG Pro - 2019 - Award special

9.2 score WINMAG Pro

"Een gebruiker van Jortt heeft in gemiddeld 7 minuten per week de complete boekhouding bijgewerkt. Wij testten het boekhoudprogramma, dat gelijk opvalt met zijn gemakkelijke interface en een ingebouwde geautomatiseerde boekhouder. Een programma dat duidelijk een verademing is voor ondernemers."

2019

Start nu met het beste boekhoudprogramma

Ervaar ook hoe een slim boekhoudprogramma jou het leven makkelijker kan maken.

Probeer nu 30 dagen