Beste boekhoudprogramma

Iedere ondernemer is op zoek naar het beste boekhoudprogramma. Maar wat is het beste boekhoudprogramma? Of beter gezegd: welk boekhoudprogramma past het beste bij jouw onderneming?

Methode van boekhouden

Er is nog steeds veel verwarring over hoe een boekhouding moet worden gedaan. De traditionele boekhoudprogramma's zijn gemaakt voor traditionele boekhouders en niet voor ondernemers. Het is een omslachtige methode die stamt uit 1495, een tijd zonder computers en internetbankieren. Termen als debet en credit, journaalposten, grootboeken en memoriaal stammen allemaal uit die tijd. In een modern boekhoudprogramma zul je deze termen dus niet meer tegenkomen. Het inlezen van de digitale bankafschriften moet voor een modern systeem voldoende zijn om zelf de boekhouding voor je te doen.

Online boekhoudprogramma

Er zijn veel soorten en smaken in boekhoudprogramma's. De standaard voor boekhoudprogramma's is dat deze tegenwoordig online zijn. Het grote voordeel van een online boekhoudprogramma is dat deze altijd up-to-date is, overal toegankelijk en je kunt op verschillende locaties met elkaar samenwerken. Daarnaast zijn de kosten ook nog eens lager dan bij een offline boekhoudprogramma.

Robotisering van de boekhouding

Dat de boekhouder binnen nu en een paar jaar compleet is vervangen door computers, staat nu al vast. Toch zijn de meeste traditionele boekhoudprogramma's nog helemaal niet ver met de automatisering. Soms kun je zelf boekhoudregels opslaan bij een leverancier, maar zelflerend zijn maar weinig boekhoudprogramma's. Een goed boekhoudprogramma leert zelf. Daar geef je geen regels op, maar het boekhoudprogramma legt de connecties zelf.

Beste boekhoudprogramma 2017

De belangrijkste ICT-prijs van Nederland: de computable Award 2017 ICT-leverancier van het Jaar voor het MKB is gewonnen door Jortt. En daar is Jortt erg trots op! Want het geeft precies aan wat boekhouden met Jortt is: het is een ICT-dienst! Online, realtime, up-to-date, gerobotiseerd, zelflerend en de basis is technologie. En Jortt loopt daarmee ver vooruit.

Ben jij ondernemer en staat jouw onderneming open voor techniek, vooruitgang en automatisering? Dan is Jortt het beste boekhoudprogramma. Start dus vandaag nog met Jortt.

Jortt winnaar Computable Awards 2017

ICT-leverancier van het Jaar voor het MKB

Het onderscheidende vermogen van het product en de leverancier waren de belangrijkste beoordelingscriteria van de jury. De realtime bankkoppeling met bunq, het zelflerend vermogen en de verregaande robotisering waardoor boekingen achter de schermen automatisch worden verwerkt gaven dan ook de doorslag bij de jury.
Logo Computable Awards 2017

Computable Awards 2017

- WINNAAR -
ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Start nu met het beste boekhoudprogramma

Ervaar ook hoe een slim boekhoudprogramma jou het leven makkelijker kan maken.

Start nu gratis met Jortt