Van boekhouder naar engineer

Automatiseer de boekhouding en accelereer als adviseur en boekhoudengineer. Ga in minder tijd meer klanten beter bedienen. Je klanten hebben realtime inzicht, maken zelf de facturen en begrijpen eindelijk hun boekhouding.

Begin als boekhouder met Jortt

  • Automatiseer de boekhouding
  • Vertienvoudig het aantal klanten
  • Realtime inzicht voor je klanten
Reviews 4.8 van 5

Gebruikerstevredenheid: 4.8/5
door 2.097 ondernemers

scroll

Werk samen met Jortt

Boekhouding doen

Nieuwe kansen

Boekhouden wordt geautomatiseerd. Dat is één ding wat zeker is. Als boekhouder biedt Jortt je nieuwe kansen.

Van 1 op 50 naar 1 op 500

Boekhoudkantoren die werken met Jortt hebben allemaal één grote overeenkomst: ze groeien als kool. Je specialiteit wordt het automatiseren van de boekhouding voor je klant. Want boekhouden is nu eenmaal geen mensenwerk. Door het volledig automatiseren van de boekhouding kan 1 boekhouder tot 10x meer administraties voeren.

Van boekhouder naar boekhoudengineer

Door de verregaande automatisering in Jortt, verandert je rol van boekhouder naar boekhoudengineer. Je wordt dé specialist in het automatiseren van de boekhouding van je klanten.

Begin als boekhouder met Jortt
185 kantoren groeien hard met JorttOnline via de portal

Online samenwerken

Samen met je klant spreek je af wat de klant zelf doet en wat jij als administratiekantoor doet. Iedere vorm van samenwerking is daarin mogelijk.

Realtime meekijken

Je klanten kunnen zelf hun facturen maken, hebben realtime inzicht in de te betalen btw en kunnen al dan niet zelf de inkopen verwerken.

Automatiseer de boekhouding

Alle bankbestanden worden door de klant via de bankkoppeling ingelezen en voor zover mogelijk al automatisch door Jortt verwerkt.

De Boekhoudbot

Leer de Boekhoudbot de resterende boekingen verwerken. Zo kunnen de boekingen tot 99% geautomatisdeerd worden.

boekhoudprogramma Jortt dashboard

Boekhoudersportaal,
de pitbox voor boekhouder

Word boekhoudengineer

Jortt heeft een portaal speciaal voor boekhouders. Vanuit deze 'pitbox' automatiseer jij de boekhouding van je klanten.

In app chat en verzoeken

Heb je een vraag aan je klant, of een verzoek om een factuur te uploaden? Alles gaat vanuit Jortt. Gekoppeld aan de boeking, factuur of banktransactie. Zo raak je nooit informatie kwijt en is alles achteraf te controleren.

Workflowmanager🚀🚀🚀

Verwerk alle administraties in een mum van tijd. De workflowmanager geeft aan waar nog wat te automatiseren valt. Vanuit de portal verwerk je alle taken.

Voordelig van start

Het boekhoudersportaal kost € 12,50 per maand. Daarbij krijg je één administratie met alle functies van Jortt Plus (ter waarde van € 29,50) voor eigen gebruik. Zo maak je zelf gebruik van alle geavanceerde functies van Jortt Plus.

boekhoudprogramma Jortt boekhoudersportaal

Wat krijg je van Jortt

Compleet online boekhoudprogramma

Jortt heeft alle geavanceerde functies die je voor een complete boekhouding nodig hebt, waaronder gratis automatische koppelingen met alle banken, een factuurtool, een activamoduleen een dashboard voor je klanten.

Compleet boekhoudprogramma

Hulp van de Boekhoudbot

Leer de Boekhoudbot de bij- en afschrijvingen van je klanten te verwerken. Binnen no-time verwerkt de Boekhoudbot tot 99% van alle bij- en afschrijvingen. Je kunt veel meer klanten helpen, in veel minder tijd.

Automatisch boekhouden

Btw-aangifte, rapporten en jaarrekening

Via Jortt verstuur je de btw-aangifte en suppleties en genereer je realtime de winst-en-verliesrekening, de balans en zelfs een uitgebreide jaarrekening (conform Standaard 4410). Ook de aangifte ib en vpb zet Jortt voor je klaar.

Alles wat je nodig hebt

Workflowmanager

Nooit meer tijd verspillen. De workflowmanager weet van al je klanten wat er nog moet gebeuren. Verwerk alle taken vanuit één portal.

Inzicht in je boekhouding

Validatie van de boekhouding

Na iedere handeling controleert Jortt de hele boekhouding. Loopt er iets uit de pas? Je krijgt gelijk een melding én Jortt reikt je de meest logische oplossing aan. Nooit meer puzzelen dus.

Validatie van je boekhouding

Boekhouden met een Glimlach!

Jortt zorgt ervoor dat jij met de minste inspanning het beste resultaat levert. Je klanten kijken real-time mee en begrijpen eindelijk hun financiële huishouding.

Boekhouden met een Glimlach
Begin als boekhouder met Jortt
185 kantoren groeien hard met Jortt