Cursus boekhouden

Cursus boekhouden voor ondernemers. Leer op een makkelijke en snelle manier hoe boekhouden werkt.

Veel mensen zeggen dat boekhouden moeilijk is. Wie weet er nou iets van activa, passiva of transitorische posten? En waarom zou je je erin verdiepen als het toch abracadabra is? Daar heb je toch een boekhouder voor?

Als jij ook denkt dat boekhouden moeilijk of gedoe is, dan snap ik dat wel. Want als iedereen het zegt, zal het wel waar zijn. En de meeste boekhoudprogramma’s zijn gemaakt voor dure boekhouders en niet voor ondernemers.

Ik kan je vertellen: boekhouden is veel makkelijker dan je denkt, en, ook niet onbelangrijk, ook jij kan het leren in deze boekhoud cursus.

Cursus boekhouden door de Boekhoudjuf

Ik ben de Boekhoudjuf en ik hou van boekhouden. Ik heb zo’n 20 jaar ervaring met werken op administratie- en accountantskantoren en in die tijd heb ik heel veel ondernemers op weg geholpen. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat ik weet hoe het zit.

In deze cursus boekhouden leg ik je de “geheimen” van het boekhouden uit. Stapje voor stapje, zonder moeilijke boekhoudtermen en met duidelijke voorbeelden. Zodat jij straks echt snapt hoe het werkt.

Want als je de gedachte dat boekhouden moeilijk is los laat, dan merk je hoe gaaf het is als je zelf je boekhouding doet. Je snapt wat er in je boekhouding staat. Daardoor stuur je op echte cijfers en niet op een onderbuikgevoel. En dat maakt je een betere ondernemer.

Nieuwsgierig? Abonneer je dan op dit kanaal en ik laat je zien dat ook jij kunt boekhouden. Meteen aan de slag? Ga dan naar www.jortt.nl en maak een proefaccount aan. Boekhouden met een Glimlach! is ook voor jou weggelegd.

Deze cursus boekhouden is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.