BLOG

Een digitale factuur maak je eenvoudig met Jortt

Professionele PDF factuur in een handomdraai gemaakt

Digitale Factuur van Jortt

Jortt - innovator in Online Boekhouden en Online Factureren - maakt het nu wel heel makkelijk voor zzp'ers om digitale facturen te maken en te versturen. Dankzij het online factuurprogramma van Jortt kunnen alle ondernemers gratis onbeperkt digitale facturen maken. De facturen worden eenvoudig per e-mail verzonden of kunnen geprint en gepost worden. Een kopie blijft altijd bewaard en kan zelfs automatisch doorgestuurd worden naar een Dropbox account.

Een factuur moet aan veel juridische eisen voldoen. Daarom heeft Jortt een factuurprogramma gemaakt die zo eenvoudig is dat iedereen altijd een juridisch kloppende factuur kan maken, die er ook nog eens mooi en professioneel uitziet. Natuurlijk staat het eigen logo op de factuur en in kleur.

Helemaal uniek is dat de facturen het eigen e-mailadres van de gebruiker als afzender hebben en dat er geen reclame op de factuur staat. Het is het meest complete en makkelijke online factuurpakket dat in de markt is. En dan ook nog eens volledig gratis.

Zzp'ers kunnen zich gratis aanmelden voor het factuurprogramma via deze link: Digitale factuur

Over Jortt:

Jortt heeft de zzp boekhouding opnieuw uitgevonden. Jortt biedt ondernemers een unieke methode waarmee zij eenvoudig, snel en efficiënt hun administratie kunnen verwerken. Compleet financieel inzicht, in begrijpelijke taal. Gemaakt door ondernemers, voor ondernemers. Meer informatie over Jortt vind je op de website: zzp Online Boekhouden.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.