PERS

Online boekhoudprogramma Jortt wordt omarmd door administratiekantoren

Boekhoudkantoren kiezen voor Ondernemer Gericht Boekhouden

boekhouder

Online boekhoudprogramma Jortt wordt steeds meer gebruikt door administratiekantoren. De unieke ondernemersvriendelijke boekhoudmethode Ondernemer Gericht Boekhouden slaat aan bij de klanten van de administratiekantoren. Ondernemers kunnen zeer eenvoudig zelf het overgrote deel van de administratie doen. Van de eerste factuur tot en met de btw-aangifte. Boekhoudkantoren kunnen dankzij een eigen portal met alle klanten meekijken en bijsturen waar het nodig is. De administratiekantoren nemen daarbij de waardevolle rol aan van controleur en adviseur.

Volgens Hilco de Roo, commercieel directeur bij Jortt, is het een logisch gevolg van het succes van Jortt bij ondernemers: "Ondernemers begrijpen niet dat zij veel geld moeten betalen voor zoiets eenvoudigs als het boeken van bonnen. Een handeling die steeds eenvoudiger wordt en wat, dankzij nieuwe software zoals Jortt, steeds meer geautomatiseerd wordt. Boeken kunnen zij met Jortt dus eenvoudig zelf. Toch blijven er vaak nog vragen open. Hier heeft het administratiekantoor dan weer een belangrijke adviserende rol. Ook kan het administratiekantoor de administratie controleren en via hun portal bijwerken."

Voor administratiekantoren die samenwerken met Jortt zijn er twee belangrijke voordelen. Ondernemers die hun administratie bewust verwerken, begrijpen beter hoe zij er financieel voorstaan. Gesprekken van boekhouders met ondernemers gaan dan over belangrijke zaken zoals financieringen en investeringen en niet meer over het boeken van bonnen. Dat is een groot voordeel ten opzicht van het ouderwetse systeem om bonnen in een schoenendoos te bewaren en eens per kwartaal te verwerken.

Daarbij krijgen administratiekantoren een eigen portaal en kunnen zij al hun klanten een gratis factuurprogramma aanbieden. Een effectief bindmiddel voor met name starters. Daarnaast worden zij controleur en adviseur. Een rol waar veel meer geld mee te verdienen is dan het boeken van bonnen.

Het Jortt online boekhoudpakket is voor ondernemers verkrijgbaar voor € 25 per maand. De portaal voor administratiekantoren is gratis.

Over Jortt
Jortt gelooft dat het traditioneel boekhouden niet meer past bij de ondernemer van nu. Jortt heeft het boekhouden dan ook opnieuw uitgevonden. Dankzij de unieke boekhoudmethode 'Ondernemer Gericht Boekhouden' kan iedere ondernemer zelf zijn administratie voeren. Meer informatie over Jortt staat op de website www.jortt.nl.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.