PERS

Boekhoudprogramma Jortt breidt uit met innovatieve inbox

De digitale schoenendoos voor alle facturen

Jortt Inbox

Jortt - innovator in online boekhouden - introduceert een innovatieve manier voor ondernemers om de boekhouding te vereenvoudigen: de Jortt Inbox. Met de Jortt Inbox kunnen ondernemers inkomende facturen in het online boekhoudprogramma verzamelen, waarna deze snel en effectief worden geboekt.

E-mail sturen naar het boekhoudprogramma

Een extra handige functie van de Jortt Inbox is het eigen Jortt e-mailadres. Facturen die naar dit e-mailadres worden gestuurd, worden zonder handmatige handelingen opgeslagen in Jortt. Daarnaast kunnen facturen in de Inbox worden gezet door middel van een Dropbox-koppeling en kunnen de facturen handmatig in de Inbox worden gesleept. Met de Jortt smartphone app worden bonnetjes gefotografeerd en geboekt.

Gemakkelijk boekhouden

De Inbox is een gratis uitbreiding op Jortt ZZP en Jortt MKB, het boekhoudprogramma waarbij de ondernemer centraal staat. Jortt onderscheidt zich door de verregaande automatisering van de boekhouding. Uit onderzoek is dan ook gebleken dat Jortt gebruikers nog de meeste tijd kwijt waren met het verzamelen van alle facturen. Dankzij de Jortt Inbox worden nu alle facturen op één centrale plaats verzamelt en worden daarna efficiënt geboekt. De Jortt Inbox is als het ware een digitale schoenendoos. Het bespaart veel tijd en zorgt dat de boekhouding compleet blijft.

Automatisch boekhoudprogramma

De Jortt Inbox is een grote stap naar het einddoel van Jortt: een volledig automatisch boekhoudprogramma voor ondernemers. Nu al wordt meer dan 80% van alle boekingen automatisch op de juiste kostenpost geboekt door middel van Machine Learning. Dankzij de Jortt Inbox zijn nu weer meer handelingen geautomatiseerd.

Over Jortt

Jortt gelooft dat het traditioneel boekhouden niet meer past bij de ondernemer van nu. Jortt heeft het boekhouden daarom opnieuw uitgevonden. Dankzij de unieke boekhoudmethode 'Ondernemer Gericht Boekhouden' en de nieuwste technieken zoals Machine Learning kunnen alle ondernemers boekhouden met een glimlach. Meer informatie over Jortt staat op de website www.jortt.nl.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.