PERS

Factuurprogramma Jortt Starter breidt uit met offerteprogramma

Gratis online offerteprogramma

Jortt Inbox

Jortt breidt haar gratis online factuurprogramma uit met een geavanceerd offerteprogramma. Jortt gebruikers kunnen daarmee eenvoudig professionele offertes maken, voorzien van hun eigen logo. Omdat het offerteprogramma online werkt, kunnen gebruikers zelfs direct bij de klant de offerte maken. Het Jortt offerteprogramma is onderdeel van Jortt Starter en is, zoals de naam al aangeeft, altijd en onbeperkt gratis.

Offerteprogramma vol handige functies

Het offerteprogramma zit vol met handige functies. Zo worden klantgegevens en offerteregels automatisch aangevuld. Gebruikers maken daardoor snel een professionele offerte. De status van de offerte is te volgen in Jortt. Zo hebben de gebruikers realtime inzicht in hun verkooppijplijn.

Inzicht in het verkoopproces

Jortt Starter is een online dienst waarmee ondernemers online de verkoopkant van hun onderneming kunnen beheren. Van het maken van de eerste factuur, het bijhouden van betalingen, het sturen van herinneringen tot, als het moet, een incassotraject opstarten. Het offerteprogramma is hier nu dus aan toegevoegd. Het geeft ondernemers een compleet inzicht in het verkoopproces.

Aanvulling op boekhoudprogramma

Alle nieuwe gebruikers van Jortt Starter krijgen een maand lang gratis toegang tot boekhoudprogramma Jortt ZZP. Jortt is het vernieuwende boekhoudprogramma gemaakt voor ondernemers. Met Jortt ZZP kunnen ondernemers dus 'van de eerste offerte tot en met de btw-aangifte' zelf de boekhouding doen. Dankzij Machine Learning leert Jortt van iedere boeking en doet Jortt al snel meer dan 80% van de boekhouding automatisch.

Over Jortt

Jortt gelooft dat het traditioneel boekhouden niet meer past bij de ondernemer van vandaag. Jortt heeft het boekhouden daarom opnieuw uitgevonden. Dankzij de unieke boekhoudmethode 'Ondernemer Gericht Boekhouden' en de nieuwste technieken zoals Machine Learning kunnen alle ondernemers boekhouden met een glimlach. Meer informatie over Jortt staat op de website www.jortt.nl.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.