Boekhoudprogramma
voor ondernemers

Boekhoudprogramma Jortt automatiseert je boekhouding. Met als resultaat een perfecte boekhouding. Die iedere dag bij is. Nooit meer stress over boekhouden of de Belastingdienst. Nooit meer tijd verspillen. Boekhouden wordt zelfs leuk.

 • Optimaal gebruik van de voordeelregels
 • Alle tijd voor je onderneming
 • Haal het beste uit je bedrijf

Gebruikerstevredenheid: 4.8/5
met 1.137 reviews

scroll

Zo gaat boekhouden
met Jortt

boekhoudbot doet de boekhouding

1. Start met Jortt en koppel je bankrekening

Binnen een paar muisklikken start je met Jortt en koppel je de bankrekening. Jortt leest je bij- en afschrijvingen in. Sit back & relax. De boekhoudbot begint met boekhouden. Binnen een paar minuten is een groot deel van je boekhouding verwerkt.

boekhoudprogramma met facturen en offertes

2. Personaliseer je boekhouding

Voor de overige bij- en afschrijvingen geef je eenmaal aan waarvoor een betaling is. De boekhoudbot vraagt of voortaan gelijke bij- en afschrijvingen ook zo geboekt moeten worden. Ja, graag! natuurlijk. Binnen een maand is zo het meeste van je boekhouding geautomatisseerd.

facturen en offertes

3. Maak je facturen en offertes

Het leukste onderdeel van boekhouden is facturen. Met Jortt maak je professionele facturen, die sneller worden betaald. De facturen worden direct verwerkt in je boekhouding. Betalingen via iDeal of de bank worden aan je factuur gekoppeld. Klant te laat met betalen? Jortt helpt je herinneren.

boekhoudprogramma met winst en verlies

4. Begrijp hoe je ervoor staat

Het dashboard geeft aan hoe je er nu financieel voor staat. In visuele grafieken, gemaakt voor ondernemers. Met een vergelijking met de vorige periode en een projectie naar het einde van het jaar.

boekhoudprogramma met btw-aangifte

5. Jortt controleert- en doet de btw-aangifte

De btw-aangifte is altijd up-to-date en staat voor je klaar. Zo weet je ruim op tijd hoeveel belasting je moet betalen. De btw-aangifte wordt uitgebreid gecontroleerd door de boekhoudbot. Zo kun je met vertrouwen een perfecte btw-aangifte doen.

boekhoudprogramma met rapporten

6. Betaal niet te veel belasting

Jortt controleert je boekhouding en geeft je fiscaal advies. Het hele jaar door. Zo maak je optimaal gebruik van de belastingvoordelen. De aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting zet Jortt voor je klaar.

Start vandaag nog met Jortt

Haal het beste uit je bedrijf

boekhoudprogramma Jortt dashboard


Zelf boekhouden kan best spannend zijn. Doe ik het wel goed? Betaal ik niet te veel belasting? Kost het niet veel tijd? Bij Jortt begrijpen we deze vragen. Jortt is gebouwd door ondernemers en begonnen met de vraag waarom boekhouden zo nodeloos ingewikkeld is.

Het antwoord is een boekhoudprogramma die je nagenoeg geen tijd kost, je boekhouding verwerkt volgens alle regels en je optimaal gebruik laat maken van de belastingvoordelen.

Jortt geeft je rust en inzicht en zorgt dat jij je hele boekhouding begrijpt. En kom je er even niet uit? Dan helpen we je verder. Beloofd!

Een perfecte boekhouding

boekhoudprogramma eisen van de Belastingdienst

Speciaal voor jouw bedrijf

Of je een eenmanszaak (zzp), vof of bv hebt, Jortt past zich ‘tailor made’ aan jouw bedrijf aan. De ingebouwde boekhoudbot kent alle regels - en uitzonderingen - van de Belastingdienst. De regels die voor jouw bedrijf van toepassing zijn, worden toegepast. De boekhoudbot verwerkt voor jou:

 • Tot 99% van je boekingen.
 • De btw-berekening, controle en aangifte.
 • De winst-en-verliesrekening en de balans.
 • Fiscaal advies voor jouw onderneming.
 • De investeringen en de afschrijvingen.
 • De volledige jaarafsluiting.
 • De uitgebreide jaarrekening (samenstelrekening).
 • De KvK jaarrekening (voor bv’s en stichtingen).
 • De inkomsten- of vpb belasting.

Zelfverzekerd de belastingaangifte doen

boekhoudprogramma Jortt inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

Compleet boekhoudprogramma

Boekhoudprogramma Jortt gaat verder waar andere boekhoudprogramma's stoppen. Zo doet Jortt een volledige controle van je boekhouding en stelt zelfs het rapport op voor de jaaraangifte.

Controle van de boekhouding

De boekhoudbot doet continu een uitgebreide controle over de hele boekhouding. Jortt vist eventuele fouten uit je boekhouding en geeft aan hoe je deze kunt oplossen. Zo weet je zeker dat je een perfecte boekhouding hebt.

Inkomstenbelasting- en vpb-aangifte

De jaaraangifte is nog nooit zo makkelijk geweest. Jortt stelt dit rapport voor je op. Dit rapport komt een-op-een overeen met de aangifte van de Belastingdienst.

Nooit meer stress voor de Belastingdienst

Het resultaat is dat je vanuit Jortt de jaaraangifte kunt doen. Rechtstreeks vanuit je boekhoudprogramma naar de Belastingdienst. Foutloos, zonder bijkomende kosten en in een mum van tijd.

Boekhouden met Jortt

Compleet boekhoudprogramma

Jortt heeft alle geavanceerde functies die je voor je complete boekhouding nodig hebt, waaronder het automatisch afschrijven van bedrijfsmiddelen.

Compleet boekhoudprogramma

Sit back & relax

Steeds meer boekingen worden door Jortt voor je verwerkt. Ook wanneer jij niet aan het boekhouden bent. Nooit meer een berg werk om tegenop te zien.

Automatisch boekhouden

Betaal nooit te veel belasting

Jortt geeft je fiscaal advies op basis van realtime informatie. Zo maak je optimaal gebruik van de fiscale voordelen.

Alles wat je nodig hebt

Haal het beste uit je bedrijf

Alles wat je doet, wordt direct in je hele boekhouding verwerkt en zichtbaar gemaakt in je rapporten. Voor nu, het verleden en het wordt zelfs geprojecteerd in de (verre) toekomst.

Inzicht in je boekhouding

Perfecte boekhouding

Na iedere handeling controleert Jortt je hele boekhouding of deze voldoet aan de controle van- en de aangifte bij de Belastingdienst. Gaat iets mis? Je krijgt een melding én de meest logische oplossing.

Validatie van je boekhouding

Boekhouden met een Glimlach!

Boekhouden met Jortt is makkelijker dan je denkt. Jortt belooft je dat je gaat Boekhouden met een Glimlach!

Boekhouden met een Glimlach
boekhoudprogramma award winner Jortt boekhouden

"Dankzij de verregaande automatisering loopt boekhoudprogramma Jortt minimaal 5 jaar voor op de traditionele boekhoudsoftware. Jortt is daarmee een serieuze vervanger voor de menselijke boekhouder."
Redactie MKB-Proof

boekhoudprogramma award winner Jortt computable awars voor boekhouding

"Het onderscheidende vermogen van het boekhoudprogramma en de leverancier, de realtime bankkoppeling, het zelflerend vermogen en de verregaande robotisering gaven de doorslag bij de jury."
Jury Computable Awards

Haal het beste uit je bedrijf

Maak 30 dagen gratis kennis met alle geavanceerde functies van boekhoudprogramma Jortt.
Zonder beperking, met de support van Jortt.

Ja, ik ga Boekhouden met een Glimlach!