Facturen maken met Jortt

Maak je eerste factuur

Hoe maak je overzichtelijke, persoonlijke en professionele facturen met behulp van Jortt? We laten je zien hoe je jouw logo uploadt, waar je wettelijk verplichte bedrijfsgegevens zoals je KvK- en je btw-nummer invoert en hoe je gegevens van zowel nieuwe als bestaande klanten in de factuur verwerkt. De video bespreekt ook het belang van sluitende factuurnummers, het instellen van de betalingstermijn en het verzenden van de uiteindelijke factuur. Een handig hulpmiddel!

Hoe verzend ik een factuur?

Wil je direct een factuur verzenden? Ga dan naar je Dashboard en klik op maak je eerste factuur. Voeg hier onder meer je logo, de wettelijk verplichte bedrijfsgegevens en eventueel een persoonlijke boodschap aan toe. Klik op klant toevoegen om de gegevens van een nieuwe of bestaande klant in te voeren. Gebruik de knop versturen om de factuur de deur uit te doen. Dit kan per mail of, via Jortt, of per post.

Waarom is het handig om dit zelf te doen?

Factureren met behulp van Jortt is zeer eenvoudig en zorgt voor uiterst professionele documenten. Dat is echter nog niet alles. Jortt verwerkt de verzonden factuur namelijk automatisch in je boekhouding. De factuur wordt na verzending vermeld bij de btw aangifte, op de winst- en verliesrekening en zelfs op je balans.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.