Boekhoudprogramma
voor ondernemers

Jortt is een programma dat de boekhouding voor je doet. Met een Boekhoudbot die je boekhouding verwerkt, controleert én je proactief fiscaal advies geeft.

 • Boekhouding klaar in 10 minuten per maand
 • Bijzonder gemakkelijk in gebruik
 • Persoonlijk support

Gebruikerstevredenheid: 4.8/5
met 1.561 reviews

scroll
Gratis uitproberen
61.422 ondernemers vertrouwen op Jortt


Glashelder inzicht

boekhouding en boekhouden

Boekhouden is geen mensenwerk


Voor veel ondernemers is de boekhouding het grootste nadeel van ondernemen. Dat is ook niet zo gek, want boekhouden is geen mensenwerk. Computers zijn daar veel beter in.

Jortt is een programma dat je boekhouding automatiseert, zodat de boekhouding je nagenoeg geen tijd kost. De Boekhoudbot verwerkt volgens alle regels van de Belastingdienst je boekhouding en Jortt laat je optimaal gebruik maken van de belastingvoordelen.

Boekhoudprogramma Jortt geeft je rust en inzicht. Waarmee jij je hele boekhouding begrijpt. En kom je er even niet uit? Dan helpen we je verder. Beloofd!

Jortt vergeleken met een traditioneel boekhoudprogramma

besparing boekhoudprogramma

Op basis van openbaar gepubliceerde onderzoeken en een onderzoek door een gerenommeerd bureau voor accountants. Hierbij is Jortt Plus vergeleken met een traditioneel boekhoudsysteem met scan en herken + boekhouder. Werk en kosten op basis van één jaar administratie, inclusief het jaarwerk én de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Gemiddelde besteding aan de boekhouding door ZZP / klein MKB is 78 uur per jaar + € 1.992. De accuratie (kwaliteit) van een boekhouder is ca. 95%.

Hierdoor is Jortt beter

Jortt is niet gebonden aan de erfenis van het traditionele boekhouden. En niet beperkt door de tradities van boekhouders. Hierdoor kan Jortt zich volledig op de toekomst.

We kijken met een frisse blik naar de allernieuwste technologie. Technologie waarvan we weten dat deze bijdraagt aan onze missie: ‘Het volledig automatiseren van jouw boekhouding’.

Boekhouding die jij begrijpt

Jortt denkt als een ondernemer

Jortt is gemaakt door ondernemers. Dat merk je aan alles. Je ziet het, je voelt het. Werk je met Jortt, dan heb je controle over je hele boekhouding.

Werk vanuit je bij- en afschrijvingen

Jortt gebruikt de bij- en afschrijvingen van je bank als basis voor de boekhouding. Je boekhouding is hierdoor makkelijker, sneller en veel overzichtelijker. En iedere dag bij.

Steeds meer automatisch

De bij- en afschrijvingen worden automatisch ingelezen. En steeds meer bij- en afschrijvingen worden door de Boekhoudbot voor je verwerkt. Binnen een maand kan de Boekhoudbot tot 99% van de bij- en afschrijvingen automatisch voor je verwerken.

Fiscaal advies

Het hele jaar door krijg je fiscaal advies. Zo maak je optimaal gebruik van alle voordelen. Je betaalt nooit te veel belasting.


Gratis uitproberen
61.422 ondernemers vertrouwen op Jortt
Boekhouding doen

Een perfecte boekhouding

boekhoudprogramma eisen van de Belastingdienst

Speciaal voor jouw bedrijf

Of je een eenmanszaak (zzp), vof of bv hebt, Jortt past zich ‘tailor made’ aan jouw bedrijf aan. De ingebouwde boekhoudbot kent alle regels - en uitzonderingen - van de Belastingdienst. De regels die voor jouw bedrijf van toepassing zijn, worden toegepast. De boekhoudbot verwerkt voor jou:

 • Tot 99% van je boekingen.
 • De btw-berekening, controle en aangifte.
 • De winst-en-verliesrekening en de balans.
 • De investeringen en de afschrijvingen.
 • De volledige jaarafsluiting.
 • De uitgebreide jaarrekening (samenstelrekening).
 • De KvK jaarrekening (voor bv’s en stichtingen).
 • Fiscaal advies voor jouw onderneming.
 • De inkomsten- of vpb belasting.
Boekhouden, gehoord op BNR

Nooit meer stress voor
de Belastingdienst

boekhoudprogramma Jortt inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

Compleet boekhoudprogramma

Boekhoudprogramma Jortt gaat verder waar andere boekhoudprogramma's stoppen. Zo doet Jortt een volledige controle van je boekhouding en stelt zelfs het rapport op voor de jaaraangifte.

Controle van de boekhouding

De boekhoudbot doet continu een uitgebreide controle over de hele boekhouding. Jortt vist eventuele fouten uit je boekhouding en geeft aan hoe je deze kunt oplossen. Zo weet je zeker dat je een perfecte boekhouding hebt.

Inkomstenbelasting- en vpb-aangifte

De jaaraangifte is nog nooit zo makkelijk geweest. Jortt stelt dit rapport voor je op. Dit rapport komt een-op-een overeen met de aangifte van de Belastingdienst.

Nooit meer stress voor de Belastingdienst

Het resultaat is dat je vanuit Jortt de jaaraangifte kunt doen. Rechtstreeks vanuit je boekhoudprogramma naar de Belastingdienst. Foutloos, zonder bijkomende kosten en in een mum van tijd.

boekhoudprogramma award winner Jortt boekhouden

"Alles bij elkaar maakt Jortt de belofte waar: Boekhouden is geen mensenwerk, computers zijn daar veel beter in."
MKB Proof Award - ZZP - MKB Best Choice

boekhoudprogramma award winner Jortt computable awars voor boekhouding

"Het zelflerend vermogen en de verregaande robotisering gaven de doorslag bij de jury."
Winnaar Computable Awards MKB

Start vandaag nog met
boekhoudprogramma Jortt

Maak 30 dagen gratis kennis met alle geavanceerde functies van Jortt. Zonder beperking, met de support van Jortt.

Gratis uitproberen