Boekhoudprogramma
voor ondernemers

Boekhoudprogramma met alles wat je nodig hebt. Haal het beste uit je bedrijf. Voor zzp, eenmanszaak, vof, stichting, vereniging en bv.

Jortt zit vol geavanceerde techniek waardoor het boekhouden sneller gaat. Je boekhouding wordt beter, betaalt nooit teveel belasting en hebt volledig inzicht.

 • Boekhoudbot doet de boekhouding
 • Optimaal gebruik van de fiscale voordelen
 • Uitgebreide rapportage inclusief jaarrekening

Gebruikerstevredenheid: 4.8/5
met 1.137 reviews

scroll

Haal het beste
uit je bedrijf

boekhoudprogramma Jortt dashboard

Programma dat de boekhouding voor je doet

Kennis van de boekhouder is verrijkt en ingebouwd in de boekhoudbot. Jortt is daardoor een geavanceerd boekhoudprogramma die nu, en in de toekomst je boekhouding volledig zal automatiseren. Je boekhouding is sneller, goedkoper maar vooral beter gedaan dan een boekhouder dat kan.

Boekhouden is geen mensenwerk

Voor een boekhouder is het ondoenlijk om alle fiscale regels voor jouw bedrijf goed toe te passen. Automatiseren is dus beter dan uitbesteden. De Jortt boekhoudbot verwerkt ieder uur meer boekingen dan een ervaren boekhouder in zijn hele leven kan doen. Meer ervaring kun je nergens vinden.

Boekhouden zoals jij het begrijpt

Journaalpost, debet, credit, grootboek, memoriaal... Het is ouderwets jargon van boekhouders en heeft niets met ondernemen te maken. Bij Jortt staat de niet de boekhouder centraal, maar de ondernemer.

Verademend ontwerp

Het ontwerp van Jortt is uniek. Navigeer met simpele muisklikken door je boekhouding. Jortt laat je alle relevante informatie zien waarmee jij het beste uit je bedrijf haalt.

Werkt met jouw bank

Koppel je boekhoudprogramma Jortt aan je bank

Zo werkt boekhouden
met Jortt

boekhoudbot doet de boekhouding

1. Koppel je bankrekening

Iedere dag worden de bij- en afschrijvingen ingelezen. Sit back & relex. De boekhoudbot doet je boekhouding. Je ziet je boekhouding letterlijk voor je ogen gebeuren. Iedere dag is de boekhouding bij.

boekhoudprogramma met facturen en offertes

2. Maak je facturen en offertes

Met Jortt maak je professionele facturen, die sneller worden betaalt. De facturen worden direct verwerkt in je boekhouding. Betalingen via iDeal of de bank worden aan je factuur gekoppeld. Klant te laat met betalen? Jortt helpt je herinneren.

boekhoudprogramma met winst en verlies

3. Bekijk het resultaat

Het dashboard geeft aan hoe je er nu financieel voor staat. In visuele grafieken, gemaakt voor ondernemers. Met een vergelijking met de vorige periode en een projectie naar het einde van het jaar.

boekhoudprogramma met btw-aangifte

4. Jortt doet de btw-aangifte

De btw-aangifte is altijd up-to-date en staat voor je klaar. Zo weet je altijd hoeveel belasting je moet betalen. De btw-aangifte wordt voor het verzenden, uitgebreid gecontroleerd door de boekhoudbot. Zo kun je met vertrouwen een perfecte btw-aangifte doen.

boekhoudprogramma met rapporten

5. Betaal nooit teveel belasting

Jortt controleert je boekhouding en geeft je fiscaal advies. Zo maak je optimaal gebruik van de belastingvoordelen. Nooit meer stress voor de Belastingdienst.

Ervaar het verschil

Jortt is niet gebonden aan de erfenis van het traditionele boekhouden. En niet beperkt door de tradities van boekhouders. Hierdoor kan Jortt zich met bouwen van het boekhoudprogramma volledig richten op de toekomst.

Jortt kijkt met een frisse blik naar de allernieuwste technologie. Technologie waarvan wij voelen dat die echt een bijdrage levert aan het gemak en de ervaring van de gebruikers.

Techniek waarvan wij weten dat die bijdraagt aan onze missie: ‘Het volledig automatiseren van jouw boekhouding’.

Start vandaag nog met Jortt

Een perfecte boekhouding

boekhoudprogramma eisen van de Belastingdienst

Speciaal voor jouw bedrijf

Of je een eenmanszaak (zzp), vof of bv hebt, Jortt past zich ‘tailor made’ aan jouw bedrijf aan. De ingebouwde boekhoudbot kent alle regels - en uitzonderingen - van de Belastingdienst. De regels die voor jouw bedrijf van toepassing zijn, worden toegepast. De boekhoudbot verwerkt voor jou:

 • Tot 99% van je boekingen.
 • De btw-berekening, controle en aangifte.
 • De winst-en-verliesrekening en de balans.
 • Fiscaal advies voor jouw onderneming.
 • De investeringen en de afschrijvingen.
 • De volledige jaarafsluiting.
 • De uitgebreide jaarrekening (samenstelrekening).
 • De KvK jaarrekening (voor bv’s en stichtingen).
 • De inkomsten- of vpb belasting.

Ontspannen de belastingaangifte doen

boekhoudprogramma Jortt inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

Compleet boekhoudprogramma

Boekhoudprogramma Jortt gaat verder waar andere boekhoudprogramma's stoppen. Zo doet Jortt een volledige controle van je boekhouding en stelt zelfs het rapport op voor de jaaraangifte.

Controle van de boekhouding

De boekhoudbot doet continu een uitgebreide controle over de hele boekhouding. Jortt vist eventuele fouten uit je boekhouding en geeft aan hoe je deze kunt oplossen. Zo weet je zeker dat je een perfecte boekhouding hebt.

Inkomstenbelasting- en vpb-aangifte

De jaaraangifte is nog nooit zo makkelijk geweest. Jortt stelt dit rapport voor je op. Dit rapport komt een-op-een overeen met de aangifte van de Belastingdienst.

Nooit meer stress voor de Belastingdienst

Het resultaat is dat je vanuit Jortt de jaaraangifte kunt doen. Rechtstreeks vanuit je boekhoudprogramma naar de Belastingdienst. Foutloos, zonder bijkomende kosten en in een mum van tijd.

Boekhouden met Jortt

Compleet boekhoudprogramma

Jortt heeft alle geavanceerde functies die je voor je complete boekhouding nodig hebt, waaronder het automatisch afschrijven van bedrijfsmiddelen.

Compleet boekhoudprogramma

Sit back and relex

Steeds meer boekingen worden door Jortt voor je verwerkt. Ook wanneer jij niet aan het boekhouden bent. Nooit meer een berg werk om tegenop te zien.

Automatisch boekhouden

Betaal nooit teveel belasting

Jortt geeft je fiscaal advies op basis van realtime informatie. Zo maak je optimaal gebruik van de fiscale voordelen.

Alles wat je nodig hebt

Haal het beste uit je bedrijf

Alles wat je doet, wordt direct in je hele boekhouding verwerkt en zichtbaar gemaakt in je rapporten. Voor nu, het verleden en het wordt zelfs geprojecteerd in de (verre) toekomst.

Inzicht in je boekhouding

Perfecte boekhouding

Na iedere handeling controleert Jortt je hele boekhouding of deze voldoet aan de controle van- en de aangifte bij de Belastingdienst. Gaat iets mis? Je krijgt een melding én de meest logische oplossing.

Validatie van je boekhouding

Boekhouden met een Glimlach!

Boekhouden met Jortt is makkelijker dan je denkt. Jortt belooft je dat je gaat Boekhouden met een Glimlach!

Boekhouden met een Glimlach
boekhoudprogramma award winner Jortt boekhouden

"Dankzij de verregaande automatisering loopt boekhoudprogramma Jortt minimaal 5 jaar voor op de traditionele boekhoudsoftware. Jortt is daarmee een serieuze vervanger voor de menselijke boekhouder."
Redactie MKB-Proof

boekhoudprogramma award winner Jortt computable awars voor boekhouding

"Het onderscheidende vermogen van het boekhoudprogramma en de leverancier, de realtime bankkoppeling, het zelflerend vermogen en de verregaande robotisering gaven de doorslag bij de jury."
Jury Computable Awards

Haal het beste uit je bedrijf

Maak 30 dagen gratis kennis met alle geavanceerde functies van boekhoudprogramma Jortt.
Zonder beperking, met de support van Jortt.

Ja, ik ga Boekhouden met een Glimlach!