Bankrekening koppelen met Jortt

Door je bankrekening te koppelen met Jortt worden de bij- en afschrijvingen van je bankrekening 4 maal daags ingelezen in Jortt. Hierdoor heb je een actueel overzicht van de betalingen van je klanten. Tegelijk wordt een groot deel van je boekhouding gedaan door Boekhouder Jortt, ook als jij dus niet bezig bent met je boekhouding.

Koppel je bank aan boekhoudprogramma Jortt

Koppel je bankrekening

Het eerste wat je doet is het koppelen van je bankrekening aan Jortt. Je gaat hiervoor naar Geldzaken en volgt de aangegeven stappen:

Bedrijfsgegevens

Klik op bedrijfsgegevens aanvullen, wanneer hier geen groen vinkje staat. Vul de ontbrekende gegevens in en klik op Opslaan.

Startdatum

Klik op Stel startdatum in en selecteer de startdatum. Klik daarna op Stel startdatum in. Je kunt deze later altijd nog aanpassen. Maximaal 18 maanden kunnen worden ingelezen.

Toestemming geven

Klik op Geef Jortt toestemming en je gaat door naar de beschermde omgeving van je bank. Selecteer de bankrekening(en) die je wil koppelen.

Koppelen

Maak de koppeling met Jortt. De koppeling is nu actief en de bij- en afschrijvingen komen vanaf nu automatisch in Jortt.

Importeren

Jortt leest de bij- en afschrijvingen in vanaf je startdatum en Boekhouder Jortt gaat boekingen voor je maken.

PSD2 licentie

Door je bankrekening aan Jortt te koppelen, komen je bij- en afschrijvingen automatisch in Jortt. Je betaalt voor deze bankkoppeling niets aan je bank, omdat Jortt een PSD2 licentie heeft van de Nederlandse bank.

Banken die kunnen koppelen

Lees hier met welke banken Jortt op dit moment kan koppelen: Jortt bankkoppeling.

Overige banken en spaarrekeningen

Kunnen we je bank nog niet koppelen met Jortt? Of heeft je bank geen koppeling voor de spaarrekening? Dan importeer je hiervoor een MT940 bestand.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.