Download ABN AMRO MT940 bestand

Volg onderstaande stappen om een MT940 bestand te downloaden van de ABNAMRO.

Log in bij de ABN AMRO bank

Ga naar de website van ABN AMRO. Log in volgens de standaard procedure en selecteer een zakelijke bankrekening.

Selecteer de juiste rekening

Kies in het menu 'Zelf regelen' voor 'Bij- en afschrijvingen downloaden'. Selecteer alle rekeningen als je de mutaties van al je rekeningen wilt downloaden. Of kies één of meerdere rekeningen als je alleen de gegevens van bepaalde rekeningen wilt downloaden. Klik op de betreffende rekening(en). De geselecteerde rekeningen herken je aan een blauwe achtergrond.

ABN AMRO MT940

Download MT940 bankbestand

Gebruik bij de ABNAMRO NIETde functie 'Vanaf laatste datum downloaden' Deze functie is NIET betrouwbaar.

Kies dan 'van dd-mm-jjjj tot dd-mm-jjjj '. Bij 'van' vul je de gewenste datum in waar vanaf je de mutaties wilt downloaden. Deze begindatum moet aansluiten op een voorgaand bestand. De datum tot wanneer een bankbestand is ingelezen in Jortt, zie je op het Dashboard. Dit is de datum achter de bankrekening.

Selecteer uiterlijk tot en met gisteren. 'Vandaag' kun je morgen pas inlezen in Jortt.

Deze datum kan uiterlijk 18 maanden in het verleden liggen. Bij 'tot' wordt standaard de huidige datum ingevuld. Wil je een andere datum? Dan kun je dit veranderen. Deze datum mag niet in de toekomst liggen.

Selecteer het juiste formaat: MT940.

Klik als laatste op 'ok'.

Upload het MT940 bestand van de ABN AMRO naar Jortt zoals beschreven bij Upload het MT940 bankbestand naar Jortt.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.