BLOG

Ineens floepte het eruit.

Zonder te beseffen hoe GAAF het is.

boekhoudprogramma Jortt blog

Van de week zat ik in overleg met één van de geestelijk vaders van Jortt. Voordat Jortt Jortt was, was het een Playgound Friday project van onze development partner Zilverline. We waren wat oude koeien uit de sloot aan het halen. Over de beginperiode van Jortt. En zonder dat ik het doorhad, floepte het eruit: ‘Gisteren hebben we er in één dag meer betaalde abonnementen bij gekregen, dan in de eerste 6 maanden van Jortt.’

Pas toen het gesprek was afgerond, daalde het langzaam tot me in. Bij Jortt zijn we de hele dag gave nieuwe features aan het bouwen. Kijken we de hele tijd vooruit. Zijn we het boekhouden stapje voor stapje verder aan het automatiseren. En in onze retro’s kijken we maar 3 een maand of drie terug.

Warren Buffett zei ooit: “You can't produce a baby in one month by getting nine women pregnant.” Doelende op de ontwikkeling van een merk. “No matter how great the talent or efforts, some things just take time.”

En hoe waar is dat voor het bouwen van een merk. Temeer in een hoog competitieve markt, waarbij Jortt de vreemde eend in de bijt is en het als een ‘Don Quixote’ het opneemt tegen de gevestigde orde.

Beetje bij beetje begint ‘die vreemde methode van Jortt’ de nieuwe standaard te worden. Voor ondernemers is Jortt heel logisch. Voor onze 120 boekhoudcoahes ook. En zelfs een verdwaalde accountant moet steeds vaker schoorvoetend toegeven dat Jortt het beter heeft gedaan dan hij. Het verklaart de enorme groei van Jortt van de laatste tijd. Daarop zijn we trots, maar vooral heel dankbaar.

Wanneer je al een tijdje de boekhouding doet met Jortt, heb je niet (meer) eens door hoe verademend de Jortt methode is. Als je nog niet de boekhouding doet met Jortt, probeer het. Het is is nu een goede tijd om ‘die vreemde methode van Jortt’ te ervaren. Zodat je volgend jaar volledig zelfstandig verder kan met Jortt.

---

Hilco | Jortt'er

Geschreven voor boekhoudprogramma Jortt.

Disclaimer: Al mijn verhalen zijn op waarheid gebaseerd, maar feiten kunnen wat zijn aangepast.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.