BLOG

Soms kom je een product tegen…

Lekker van 9 tot 5 bereikbaar op je mobiel en 's avonds rustig met de kinderen aan tafel.

Jortt bereik

Waar gewoon goed over is nagedacht en wat werkt zonder dat je daar een handleiding voor nodig hebt. Waarvan je denkt: "Waarom was dat er nog niet eerder?" Wat zo goed werkt dat je verwacht dat iedere ondernemer het al weet. Maar helaas kent nog niet iedereen dit product. Dus daarom een stukje ongebreidelde reclame voor Bereik.io.

Bereik.io is een telefooncentrale op je mobiel. Je krijgt een mooi vast nummer en die uitkomt op je mobiel. Niet zo spannend, maar nu komt het: je kan ook een groep aanmaken (dus het gesprek komt bij 5 mobiele telefoons tegelijkertijd binnen) en het meest handig, een tijdsbeperking. Dus lekker van 9 tot 5 bereikbaar op je mobiel en 's avonds rustig met de kinderen aan tafel. Uitbellen doe je via je mobiel, maar dan wel weer met het vaste nummer. Dus je klanten komen je mobiele nummer niet te weten. 's Avonds gaat je vaste nummer naar de voicemail, die je een paar minuten later het bericht in je e-mail laat ontvangen. Dus als het moet kan je je klant dan zelf terugbellen.

Bereik.io is gewoon iets wat je als ondernemer nodig hebt. En de kosten? Prima, eerste maand gratis, daarna € 15 per maand inclusief voldoende belminuten om al je klanten goed te woord te staan. Probeer het eens: Bereik.io.

De rechten van de afbeelding bij deze publicatie zijn in het het bezit van Jortt BV. Deze afbeelding mag (enkel) gebruikt worden bij publicatie van dit bericht en/of voor de promotie van Jortt BV.