Waarom Jortt?

Boekhouden wordt steeds meer geautomatiseerd, dat is een ding wat zeker is. Het percentage van taken die automatisch worden verwerkt neemt alleen maar toe. Wat betekent dat voor jou als boekhouder? En hoe vertaalt zich dat naar jouw toekomst?

Dat je op onze website bent gekomen is al een mooie eerste stap. Jortt biedt jou namelijk nieuwe kansen. Kansen om jouw rol van boekhouder te veranderen in boekhoudengineer.

Als marktleider in automatisch boekhouden focussen wij ons op hoe we boekhouden kunnen transformeren, zodat boekhouden makkelijker, sneller en beter wordt. We maken gebruik van de nieuwste technieken en zijn constant op zoek naar verbetering.

Het is algemeen bekend dat boekhoud- en accountantskantoren nog altijd te maken hebben met deadlines en piekmomenten. In de maanden dat de btw-aangiften moeten worden gedaan, de aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting moeten worden ingediend of de jaarrekening moet worden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel is de werkdruk hoog. Meestal moet je alle zeilen bijzetten om alles op tijd af te kunnen ronden en dat is natuurlijk niet ideaal. Nu is het moment om dit voorgoed te veranderen!

Met Jortt verandert jouw rol naar boekhoudengineer; je wordt dé specialist in het automatiseren van de boekhouding van jouw klanten. Door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden in Jortt automatiseer je de boekhouding tot 99%. Zo neemt de Boekhoudbot het werk, dat vaak nog handmatig wordt gedaan, uit handen.

Dankzij de automatisering besteed je geen tijd meer aan maandelijks terugkerende bij- en afschrijvingen. Posten die nog niet zijn geautomatiseerd verwerk je razendsnel. Zo is de boekhouding altijd bij en hoef je om de btw-aangifte te kunnen indienen alleen nog maar op de knop te drukken. Datzelfde geldt ook voor de jaarrekening. Ook het rapport voor de aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting zetten we voor je klaar. Zeg maar dag tegen lange werkdagen die je had bij elke deadline en hallo tegen de vraag “hoe ga ik de vrijgekomen tijd invullen”. Je kunt bijvoorbeeld jouw klanten coachen of adviseren, meer klanten tegelijkertijd bedienen of ‘s middags lekker op tijd naar huis.

De Boekhoudbot ondersteunt jou bij het verwerken van de boekingen. De ingebouwde controles laten je zien of er punten zijn die aandacht vereisen. Zo heb je nog meer zekerheid over de kwaliteit van de boekhouding van jouw klanten.

Online samenwerken met jouw klanten doe je via het boekhoudersportaal. Papieren administraties zijn hierdoor verleden tijd. In je portaal zie je je eigen takenlijst, zodat je precies weet wat jij nog voor jouw klanten te doen hebt.

Jortt werkt op basis van de bij- en afschrijvingen op de bankrekening. Misschien is dit anders dan je gewend bent. We doen trouwens nog meer dingen anders dan hoe het “in de traditionele wereld” gaat. Stel je hiervoor open en laat je verrassen. Je zult al snel ervaren wat de voordelen zijn.

In onze uitgebreide kennisbank vind je heel veel artikelen waarin we uitleggen hoe Jortt werkt. Kom je ergens niet uit? Onze supportmedewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch en per mail bereikbaar.

Overtuigd? Maak een account aan voor jouw kantoor via Jortt account. Zodra je account is geactiveerd stuur je ons via contact een mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.