Hierom kiezen steeds meer administratiekantoren voor Jortt

Lang niet alle ondernemers doen zelf hun boekhouding. Ze vinden het te moeilijk, te eng of hebben er geen tijd voor. Gelukkig ben jij er om ze hierbij te ondersteunen. En neem jij de administratieve zaken uit handen waardoor ze zich kunnen richten op datgene waar zij goed in zijn.

Van uitdaging naar oplossing

Voor ondernemers van nu is online samenwerken vanzelfsprekend. Als boekhoudkantoor wil je dit natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk organiseren, of beter gezegd, laten organiseren. Daarnaast is het fijn als je iets kunt doen aan de piekmomenten. Want de deadlines blijken nog steeds een uitdaging te zijn.

(Online) boekhouden wordt steeds meer geautomatiseerd, dat is een ding wat zeker is. Het percentage van taken die automatisch worden verwerkt neemt alleen maar toe. Wat betekent dat voor jou als boekhouder? En hoe vertaalt zich dat naar jouw toekomst?

Dit is je kans

Jortt biedt jou nieuwe kansen. Kansen om jouw rol van boekhouder te veranderen in boekhoudengineer.

Als marktleider in automatisch boekhouden focussen wij ons op hoe we boekhouden kunnen transformeren, zodat boekhouden makkelijker, sneller en beter wordt. We maken gebruik van de nieuwste technieken en zijn constant op zoek naar verbetering.

Met Jortt verandert jouw rol naar boekhoudengineer; je wordt dé specialist in het automatiseren van de boekhouding van jouw klanten. Door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden in Jortt automatiseer je de boekhouding tot 99%.

Van 1 op 50 naar 1 op 500

Hoe gaaf is het dat je met boekhoudprogramma Jortt tot 10 x meer administraties kunt voeren! Als je het automatiseren van de boekhouding van jouw klanten tot jouw specialisme maakt, dan zul je ervaren hoeveel tijdswinst je dit oplevert. Zo is er weer voldoende ruimte om jouw klantenportefeuille te laten groeien. En bedenk dan ook, dat 10 x meer klanten ook 10 x meer omzet betekent, zonder dat je hier extra personeel voor hoeft aan te nemen.

Zo pak je het aan

Als je een maand lang alle boekingen van jouw klant automatiseert, hoef je nooit meer tijd te besteden aan maandelijks terugkerende bij- en afschrijvingen. De Boekhoudbot verwerkt je boekingen, 24 uur per dag. De boekhouding van jouw klanten is altijd actueel en aan het einde van de maand of kwartaal dien je zonder stress de belastingaangiften in.

Zo werkt het

Online samenwerken met jouw klanten doe je via het boekhoudersportaal. Jortt geeft per taak aan, voor welke klanten je nog werk te doen hebt. Via de workflow-manager werk je taakgericht, zonder alle administraties stuk voor stuk te openen.

De ingebouwde controles laten je zien of er punten zijn die aandacht vereisen. Zo heb je nog meer zekerheid over de kwaliteit van de boekhouding van jouw klanten.

Het resultaat

Jouw klanten maken zelf hun facturen en jij doet de rest. Ze zien dat hun boekhouding elke dag wordt bijgewerkt. Je geeft informatie op basis van real-time cijfers en bent daardoor een waardevolle sparringspartner voor jouw klanten.

Ga je aan de slag, dan zul je voor jezelf ook al snel verschil merken. Je kantoor groeit als kool, je hebt alles onder controle en ziet met vertrouwen de deadlines tegemoet. En dit alles heeft als eindresultaat: heel veel tevreden klanten.

Goed om te weten

Jortt werkt op basis van de bij- en afschrijvingen op de bankrekening. Misschien is dit anders dan je gewend bent. We doen trouwens nog meer dingen anders dan hoe het “in de traditionele wereld” gaat. Stel je hiervoor open en laat je verrassen. Je zult al snel ervaren wat de voordelen zijn.

Het beste moment om te starten is nu!

Maak een account aan voor jouw kantoor via Probeer Gratis. Zodra je account is geactiveerd stuur je ons via contact een mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Dan maken we er samen een succes van!

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.