Elektronische btw-aangifte

De btw-aangifte indienen voor je klant doe je eenvoudig met Jortt. Heb jij ingesteld dat jij de aangifte doet voor je klant? Dan zie je in de workflowmanager onder het kopje 'Te versturen btw-aangiftes' voor welke klanten de aangifte moet worden ingediend.

Zijn je klanten gekoppeld aan je boekhoudersportaal? Dan stuurt Jortt automatisch je Beconnummer mee. Deze moet je verplicht invullen bij je bedrijfsgegevens.

Voordat je de btw-periode afsluit en de aangifte indient controleert de Boekhoudbot de boekhouding. Heeft de Boekhoudbot punten gevonden waar je nog naar moet kijken? Je kunt ze vanuit je portaal direct controleren en, indien nodig, aanpassen.

Btw-aangifte versturen

Verstuur de btw-aangifte van je klanten elektronisch met boekhoudprogramma Jortt. De btw-aangifte bestaat in Jortt uit 5 stappen:

  1. Controle over de tijdsperiode
  2. Controle van de btw-aangifte door de Boekhoudbot
  3. Afsluiten van de btw-periode
  4. Elektronisch indienen van de btw-aangifte
  5. Betaalverzoek voor de klant

Inzicht voor je klanten

De te betalen btw wordt realtime weergegeven in het dashboard van Jortt. Je klanten weten dus altijd hoeveel btw zij moeten betalen of terugkrijgen. Omdat je klanten hiervan altijd op de hoogte zijn, geeft dit rust voor de ondernemer en verlaagt dat de druk op jou.

Lees hier alles over de elektronische btw-aangifte: elektronische btw-aangifte.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.