Aan de slag als Jortt boekhoudcoach

Je hebt de keuze gemaakt om de administratie van jouw klanten met Jortt te gaan verwerken.

Gefeliciteerd! Vanaf nu ga je gebruik maken van de nieuwste technieken. Door de verregaande automatisering in Jortt verandert jouw rol van boekhouder naar boekhoud-engineer. In dit artikel leggen we uit hoe je start:

Account aanmaken

Maak eerst zelf een Jortt account aan Jortt account. Je hebt dan direct toegang tot een Jortt administratie en kunt ervaren hoe Jortt voor je werkt. Overtuigd? Bel ons of stuur ons een e-mail contact met het verzoek om je administratie om te zetten in een boekhoudersportaal. We sturen je een e-mail zodra je account is geupgrade. In jouw account is nu de menu-optie Boekhoudersportaal toegevoegd.

Geef je gegevens door

Wil jij laten zien dat je als Jortt-boekhoudcoach actief bent? Geef dan je gegevens aan ons door en wij zetten jouw kantoor op onze website wanneer je 10 of meer Jortt klanten hebt. Zo kunnen Jortt’ers je makkellijk vinden en is het duidelijk dat je een geregistreerd Jortt administratiekantoor bent. In de bevestigingsmail van de upgrade van je account geven we aan wat we nodig hebben. Wil je niet op onze website staan? Geen probleem, als je ons geen gegevens stuurt doen we niks.

Jortt logo op jouw website

Als Jortt-boekhoudcoach wil je potentiële klanten natuurlijk laten zien dat je werkt met de nieuwste technieken. En dat de software die je gebruikt voor de boekhouding helemaal niet zo ingewikkeld is, zodat jouw klant het vertrouwen heeft om zelf facturen te maken, uren te registreren of zelf een kijkje te nemen in de winst-en-verliesrekening. Je ontvangt van ons het Jortt logo dat je op je website kunt plaatsen. Zo herkennen Jortt gebruikers jou als Jortt-boekhoudcoach.

Beconnummer

Om in aanmerking te komen voor een boekhoudersportaal heb je een beconnummer nodig. Een beconnummer is een registratienummer dat je aanvraagt bij de Belastingdienst. Met dit nummer sta je vervolgens geregistreerd als belastingconsulent of administratiekantoor. Het beconnummer vul je in Jortt in bij Instellingen - Bedrijfsgegevens.

Heb je nog geen beconnummer? Via onderstaande link vraag je het aan. Binnen 10 werkdagen wordt het nummer toegestuurd en er zijn geen kosten aan verbonden. Belastingdienst aanvraag beconnummer

Alles geregeld

Heb je alles geregeld? Dan ben je nu klaar om jouw toekomst als boekhouder voorgoed te veranderen. De techniek nodigt je uit om jouw rol van boekhouder te upgraden naar boekhoudcoach. Maak je optimaal gebruik van de software, dan worden transacties automatisch door de Boekhoudbot verwerkt. Zo neemt de tijd die je aan een administratie besteedt af, is de boekhouding voor jouw klant altijd up-to-date en kun je jouw klanten adviseren op basis van realtime cijfers. Dit betekent ook dat je meer klanten tegelijkertijd kunt bedienen én, ook niet onbelangrijk, dat je in de kwartaalmaanden niet omkomt in het werk.

De content is door Jortt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, aanvaardt Jortt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Lees de volledige disclaimer.