Jouw boekhouding volledig onder controle

Gratis

Factuurprogramma en offerteprogramma

€ 0 per maand
 • Professionele factuur in PDF
 • Eigen logo of briefpapier
 • Factuur per e-mail of post
 • Voldoet aan alle wettelijke eisen
 • Overzicht van de betaalstatus
 • Herinnering bij te late betaling
 • Klantbeheer
 • Klanten laten betalen met iDEAL
 • Betalen met QR-code
 • UBL factuur
 • Artikelen database
 • Pakbon
 • Professionele offerte in PDF
 • Eigen logo en teksten
 • Offerte per e-mail of post
 • Inzicht in de verkooppijplijn
 • Offerte omzetten in factuur
 • Persoonlijk support
 • Zonder reclame
 • Onbeperkt en altijd gratis

Compleet

Online boekhoudprogramma

€ 12,50 per maand

Alle functies van Jortt Gratis en

 • Betalen per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Onbeperkt aantal boekingen
 • Onbeperkt aantal gebruikers
 • 24/7 Persoonlijk support
 • Eerste maand gratis
Probeer nu 30 dagen

Exclusief btw, inclusief 100% tevredenheidgarantie en persoonlijk support.

Zo simpel is het.

Facturen maken

Facturen maken

Maak in een handomdraai professionele facturen met het factuurprogramma. Natuurlijk wordt de factuur direct in de administratie geboekt. Factuur te laat betaald? Een herinnering is met een druk op de knop verstuurd.

Inkoopfacturen boeken

Inkoopfacturen boeken

Inkoopfacturen boek je eenvoudig weg. Dankzij de intuïtieve manier van werken heb je geen boekhouder meer nodig.

Winst en verlies, balans

Winst en Verlies, balans

Hoe staat het bedrijf er op dit moment voor? Dat zie je direct in boekhoudprogramma Jortt. In begrijpelijke taal en altijd up-to-date.

btw-aangifte

Btw-aangifte

De btw-aangifte wordt continu bijgewerkt. Zo weet je ruim op tijd hoeveel geld je moet betalen. Dat voorkomt onaangename verrassingen.

2017 - Jortt winnaar Computable Awards

ICT-leverancier van het Jaar voor het MKB

Het onderscheidende vermogen van het product en de leverancier waren de belangrijkste beoordelingscriteria van de jury. De realtime bankkoppeling met bunq, het zelflerend vermogen en de verregaande robotisering waardoor boekingen achter de schermen automatisch worden verwerkt gaven dan ook de doorslag bij de jury.
Logo Computable Awards 2017

Computable Awards 2017

- WINNAAR -
ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

2018 - WINMAG Pro Editor's Choice 9.1

WINMAG Pro heeft Jortt uitgebreid getest

Wij snappen wel dat ondernemend Nederland blij wordt van Jortt, dat het programma belangrijke prijzen wint en zelfs door menigeen de hemel in wordt geprezen. Zij maken de slogan van het bedrijf, ‘Boekhouden met een Glimlach!’ meer dan waar. Het is Jortt gelukt het boekhouden en zelfs de boekhouder te automatiseren.

2018 - Nominee Computable Awards

ICT-leverancier van het Jaar voor het MKB

Boekhoudprogramma Jortt heeft het boekhouden net zo eenvoudig gemaakt als e-mailen. Dat betekent dat iedere ondernemer zelf de boekhouding kan doen met een applicatie die net zo eenvoudig werkt als een e-mailprogramma. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Jortt te nomineren in de categorie Leverancier van het Jaar voor het MKB.

2018 - MKB Proof

Jortt is ‘100% approved’ door de redacties van WINMAG Pro en Baaz.

Ondernemers slaan met Jortt twee vliegen in één klap. Eén: het bespaart ze bakken met tijd, twee: fouten maken is vrijwel onmogelijk. Jortt werkt heel gerieflijk vanuit de bij- en afschrijvingen van je zakelijke bankrekening.

Kortom, Jortt laat je boekhouden met een glimlach!

Veelgestelde vragen

Jortt is open, helder en eerlijk:

Bekijk het antwoord

Wat levert Jortt mij op?

Het belangrijkste wat wij je bieden is dat je je administratie zelf onder controle hebt, met een minimum aan inspanning. Hierdoor heb je een actueel inzicht in je financiële situatie en sta je nooit voor verrassingen.

Bekijk het antwoord

Is Jortt Gratis echt Gratis?

Ja. Het factuurprogramma en offerteprogramma voor het maken, beheren en het versturen van facturen en offertes is gratis. Zonder limiet. We zetten zelfs geen reclame van ons op de door jou verstuurde facturen.

Waarom? Een bedrijf moet eerst facturen sturen om rendabel te worden. Heb je genoeg facturen verstuurd? Dan is je administratie waarschijnlijk toe aan wat ordening. Daarvoor hebben wij Jortt Compleet, waarmee het beheren van je complete administratie makkelijk is.

Bekijk het antwoord

Wat krijg ik bij Jortt Compleet?

Jortt Compleet vervangt een (online) boekhoudprogramma en een boekhouder. Jortt is een complete oplossing waarmee je zelf eenvoudig de administratie bij kunt houden. Van het maken van je eerste offerte, het maken van facturen tot en met het berekenen van de btw-aangifte, het maken van de winst- en verliesrekening, de balans en zelfs de KvK jaarrekening.

Jortt is een online applicatie. Je hoeft geen software te installeren en er zijn geen eisen aan de hardware. Er zijn dus geen verborgen of extra kosten.

Bekijk het antwoord

Voor wie is Jortt geschikt?

Jortt is geschikt voor eenmanszaken, vof's, maatschappen en bv's. Jortt is geschikt voor alle branches (dus ook voor btw vrijgestelde branches, zoals de gezondheidszorg). Jortt is een complete vervanging van een boekhoudprogramma en je boekhouder. Met Jortt bespaar je al snel € 150 per maand en een hoop tijd. Vanuit juridisch oogpunt is er een limiet: Ondernemer Gericht Boekhouden mag tot een omzet van € 12 miljoen per jaar of tot € 6 miljoen bezittingen of tot 50 werknemers. Je hebt met Jortt dus genoeg ruimte om te kunnen groeien.

Bekijk het antwoord

100% tevredenheidgarantie?

Jortt wil alleen tevreden klanten, jij toch ook? De eerste maand kan je Jortt gratis proberen. Daarna werken we met een maandelijks opzegbaar abonnement. Voldoen we niet aan je verwachting of ben om een andere reden niet tevreden? Dan kan je altijd stoppen met Jortt. Als je ons aangeeft waarom je ontevreden bent, crediteren we zelfs de laatst gefactureerde periode.

Bekijk het antwoord

Online boekhouden?

Jortt is een online boekhoudprogramma. Je hoeft dus niets te installeren en hebt overal en altijd toegang tot je gegevens. Uiteraard zorgt Jortt dat alle data veilig staat opgeslagen, er continu een backup wordt gemaakt en zijn alle servers redundant uitgevoerd, zodat de website altijd beschikbaar is.

Bekijk het antwoord

Wanneer kan ik beginnen?

Met Jortt kan je op ieder moment beginnen. Er hoeft geen beginbalans te worden ingelezen, deze maakt Jortt grotendeels automatisch. Je kunt dus direct van start.

Bekijk het antwoord

Wat als ik wil stoppen?

Wanneer Jortt niet meer bij je past kan je op ieder moment weer stoppen. Er is geen minimale contractperiode. Dankzij onze Dropbox koppeling heb je altijd een lokale backup van alle in- en verkoopfacturen op je eigen systeem en in de Dropboxcloud, netjes geordend op jaar en boekingsnummer. Daarnaast kan je een auditfile downloaden. Dit is een complete kopie van alle boekingen in je boekhouding. Deze kan door een andere partij worden gebruikt om een nieuwe administratie mee te beginnen.

Heb jij je administratie al volledig onder controle?

Weten wat iets kost is één, maar weten wat iets oplevert is veel belangrijker.
Probeer Jortt online boekhouden, zonder verplichtingen.

Probeer nu 30 dagen