Jouw boekhouding volledig onder controle

Compleet

Alles wat je nodig hebt

€12,50*

Probeer de
eerste maand
gratis

Gratis

Factuur-  en offerteprogramma

* Exclusief btw, inclusief persoonlijk support en 100% tevredenheidsgarantie. Jortt is per maand opzegbaar. Zo simpel is het.

Waarom boekhouden met Jortt

Compleet boekhoudprogramma

Jortt heeft alle geavanceerde functies die je voor je complete boekhouding nodig hebt, waaronder het automatisch afschrijven van bedrijfsmiddelen.

Boekhouden zonder handen

Steeds meer boekingen worden door Jortt voor je verwerkt. Realtime, dus zelfs wanneer je niet aan het boekhouden bent.

Alles wat je nodig hebt

Jortt berekent de btw-aangifte voor je en maakt de winst- en verliesrekening, balans en zelfs de KvK-jaarrekening.

Realtime inzicht

Alles wat je doet, wordt direct in je hele boekhouding verwerkt en zichtbaar gemaakt in je rapporten. Voor nu, het verleden en het wordt zelfs geprojecteerd in de (verre) toekomst.

Validatie van je boekhouding

Na iedere handeling controleert Jortt je hele boekhouding. Loopt er iets uit de pas? Je krijgt gelijk een melding én Jortt reikt je de meest logische oplossing aan.

Boekhouden met een Glimlach!

Zelf boekhouden met Jortt is makkelijker dan je denkt. Jortt belooft je dat ook jij gaat Boekhouden met een Glimlach!

Boekhouden met Jortt levert je veel op

Bespaar honderden euro's

Werken met Jortt bespaart je veel kosten voor een boekhouder. Deze heb je niet meer nodig voor het verwerken van je boekhouding. Dat scheelt je zomaar € 100 per maand.

Bespaar dagen tijd

Jortt zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan je administratie. Zelf met Jortt werken is zelfs efficiënter dan je boekhouding volledige uitbesteden.

Betere ondernemer

Jortt zorgt ervoor dat je je cijfers begrijpt. Dat helpt je betere beslissingen te nemen. En dat maakt je een betere ondernemer.

Wat ondernemers
zeggen over boekhouden met Jortt

Meer reviews
Jortt is gebruiksvriendelijk. Zelfs voor iemand zoals ik, die niet veel affiniteit met boekhouden heeft. Ik ga het zelfs leuk vinden (had nooit gedacht dat ik dat zou zeggen). Via het dashboard zie je direct hoe je ervoor staat en kan je de bedrijfsvoering sturen op basis van deze input. Ik zat gisteren zowaar met een glimlach op mijn gezicht mijn boekhouding te doen!
★★★★☆
Martine Hermens
Eigenaar van Stijlconcept
Voor Jortt deed ik de boekhouding in Excel en later met behulp van VISMA. Het valt mij op dat er in Jortt geen onnodige functionaliteiten in zitten. Ik merk dat Jortt continu in ontwikkeling is en dus nog steeds beter wordt. Ik raad Jortt aan bij freelancers en bedrijven zonder voorraad. Van die bedrijven heb ik zelfs ook weer positieve feedback gehad, nadat zij op mijn advies Jortt zijn gaan gebruiken.
★★★★★
Laura Zentveld
Eigenaar van LaZent
Voordat ik met Jortt werkte deed ik mijn boekhouding in Excel (met een hoop gedoe daaromheen). Ik gebruik nu boekhoudprogramma Jortt en dat bevalt me prima! Met name het Slim boeken valt op. Eigenlijk gaat er wel heel veel automatisch. Ik beveel Jortt zelfs al regelmatig aan bij andere mkb'ers en zzp'ers.
★★★★★
Peter Schallenberg
Eigenaar van Imkerij "Voor de Bijen"
Ik ben pas begonnen met het programma van Jortt en vind het nu zelfs leuk om mijn boekhouding te doen. Wat een makkelijk en overzichtelijk boekhoudprogramma! Ik heb nu ook een bunq bankrekening en dan werkt het helemaal geweldig. Kortom, ik ben erg blij met Jortt.
★★★★★
Mariska van den Bosch
SportySpice bij SportyCompany

Winnaar Computable Awards

ICT-leverancier van het Jaar 2017 voor het MKB

Het onderscheidende vermogen van het product en de leverancier waren de belangrijkste beoordelingscriteria van de jury. De realtime bankkoppeling met bunq, het zelflerend vermogen en de verregaande robotisering waardoor boekingen achter de schermen automatisch worden verwerkt gaven dan ook de doorslag bij de jury.

2017

WINMAG Pro Editor's Choice 9.1

WINMAG Pro heeft Jortt uitgebreid getest

Wij snappen wel dat ondernemend Nederland blij wordt van Jortt, dat het programma belangrijke prijzen wint en zelfs door menigeen de hemel in wordt geprezen. Zij maken de slogan van het bedrijf, ‘Boekhouden met een Glimlach!’ meer dan waar. Het is Jortt gelukt het boekhouden en zelfs de boekhouder te automatiseren.

2018

Nominee Computable Awards

ICT-leverancier van het Jaar 2018 voor het MKB

Boekhoudprogramma Jortt heeft het boekhouden net zo eenvoudig gemaakt als e-mailen. Dat betekent dat iedere ondernemer zelf de boekhouding kan doen met een applicatie die net zo eenvoudig werkt als een e-mailprogramma. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Jortt te nomineren in de categorie Leverancier van het Jaar voor het MKB.

2018

MKB Proof

Jortt is ‘100% approved’ door de redacties van WINMAG Pro en Baaz.

Ondernemers slaan met Jortt twee vliegen in één klap. Eén: het bespaart ze bakken met tijd, twee: fouten maken is vrijwel onmogelijk. Jortt werkt heel gerieflijk vanuit de bij- en afschrijvingen van je zakelijke bankrekening. Kortom, Jortt laat je boekhouden met een glimlach!

2018

Veelgestelde vragen

Jortt is open, helder en eerlijk:

Bekijk het antwoord

Wat levert Jortt mij op?

Het belangrijkste wat wij je bieden is dat je je administratie zelf onder controle hebt, met een minimum aan inspanning. Hierdoor heb je een actueel inzicht in je financiële situatie en sta je nooit voor verrassingen.

Bekijk het antwoord

Is Jortt Gratis echt Gratis?

Ja. Het factuurprogramma en offerteprogramma voor het maken, beheren en het versturen van facturen en offertes is gratis. Zonder limiet. We zetten zelfs geen reclame van ons op de door jou verstuurde facturen.

Waarom? Een bedrijf moet eerst facturen sturen om rendabel te worden. Heb je genoeg facturen verstuurd? Dan is je administratie waarschijnlijk toe aan wat ordening. Daarvoor hebben wij Jortt Compleet, waarmee het beheren van je complete administratie makkelijk is.

Bekijk het antwoord

Wat krijg ik bij Jortt Compleet?

Jortt Compleet vervangt een (online) boekhoudprogramma en een boekhouder. Jortt is een complete oplossing waarmee je zelf eenvoudig de administratie bij kunt houden. Van het maken van je eerste offerte, het maken van facturen tot en met het berekenen van de btw-aangifte, het maken van de winst- en verliesrekening, de balans en zelfs de KvK jaarrekening.

Jortt is een online applicatie. Je hoeft geen software te installeren en er zijn geen eisen aan de hardware. Er zijn dus geen verborgen of extra kosten.

Bekijk het antwoord

Voor wie is Jortt geschikt?

Jortt is geschikt voor eenmanszaken, vof's, maatschappen en bv's. Jortt is geschikt voor alle branches (dus ook voor btw vrijgestelde branches, zoals de gezondheidszorg). Jortt is een complete vervanging van een boekhoudprogramma en je boekhouder. Met Jortt bespaar je al snel € 150 per maand en een hoop tijd. Vanuit juridisch oogpunt is er een limiet: Ondernemer Gericht Boekhouden mag tot een omzet van € 12 miljoen per jaar of tot € 6 miljoen bezittingen of tot 50 werknemers. Je hebt met Jortt dus genoeg ruimte om te kunnen groeien.

Bekijk het antwoord

100% tevredenheidgarantie?

Jortt wil alleen tevreden klanten, jij toch ook? De eerste maand kan je Jortt gratis proberen. Daarna werken we met een maandelijks opzegbaar abonnement. Voldoen we niet aan je verwachting of ben om een andere reden niet tevreden? Dan kan je altijd stoppen met Jortt. Als je ons aangeeft waarom je ontevreden bent, crediteren we zelfs de laatst gefactureerde periode.

Bekijk het antwoord

Online boekhouden?

Jortt is een online boekhoudprogramma. Je hoeft dus niets te installeren en hebt overal en altijd toegang tot je gegevens. Uiteraard zorgt Jortt dat alle data veilig staat opgeslagen, er continu een backup wordt gemaakt en zijn alle servers redundant uitgevoerd, zodat de website altijd beschikbaar is.

Bekijk het antwoord

Wanneer kan ik beginnen?

Met Jortt kan je op ieder moment beginnen. Er hoeft geen beginbalans te worden ingelezen, deze maakt Jortt grotendeels automatisch. Je kunt dus direct van start.

Bekijk het antwoord

Wat als ik wil stoppen?

Wanneer Jortt niet meer bij je past kan je op ieder moment weer stoppen. Er is geen minimale contractperiode. Dankzij onze Dropbox koppeling heb je altijd een lokale backup van alle in- en verkoopfacturen op je eigen systeem en in de Dropboxcloud, netjes geordend op jaar en boekingsnummer. Daarnaast kan je een auditfile downloaden. Dit is een complete kopie van alle boekingen in je boekhouding. Deze kan door een andere partij worden gebruikt om een nieuwe administratie mee te beginnen.